Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bandit és GSX-F akció a Suzukinál

Most ingyen kofferszett (és ABS) jár a Suzuki túramotorokhoz

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ha olyan új motorban gondolkozol, mellyel hétköznap a munkahelyed és a otthonod között ingázol, viszont hétvégéken akár egy-egy hosszabb túrára is elkalandozhatsz, akkor számodra az egyik megfontolandó opció a Suzuki jelenleg futó akciója lehet.

Március 1-jétől április 30-áig ugyanis ajándék túradoboz szett jár a teljes Bandit és GSX-F családhoz, valamit az ajándék kofferek mellé ingyenes ABS fékrendszer is a GSX650FA modell esetében.

A Bandit a Suzuki egyik legnépszerűbb és legnépesebb családja, elérhető 650-es és 1250-es változatban, fejidommal vagy fejidom nélkül, akár ABS-szel szerelve. Ha egy megbízható és sokoldalú megoldást keresel, Bandikára számíthatsz – ezt 2010-es félidomos tartósteszt bringánk már bebizonyította számunkra.

A GSX-F család a túrásabb vonalat célozza meg mindkét tagjával, a GSX650F és a GSX1250F teliidomos modellek nyomatékos, alsó fordulatszám-tartományra hangolt erőforrásokkal, tehát kényelmes vezethetőséggel (valamint kérésre ABS-szel) várnak Téged, ha kedveled a hosszú túrákat – de olyan arcokat is ismerünk, akik ilyennel járnak dolgozni – elégedetten. A részletek felől érdeklődj a Suzukinál, akár a motorkiállításon.


Városi közlekedés vagy többnapos európai kiruccanás – ezeknek a 650-eseknek mindegy


A fekete dobozokat most ingyen kapod a nagy GSX-F-hez (is)

Forrás: Suzuki

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending