Connect with us
Suzuki

Hírek

Balkáni egzotikum: Ducati Bulgari

A szépség és a szörnyeteg: Ducati Monster bolgár-módra…

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: Szikora Dominika >> domino@tesztmotor.hu Képek: motoblog.it

Korábban már mutattunk Nektek példát arra, mi is történik akkor, ha pár kreatív customos nekiáll (sokszor alapjáraton is különleges) Ducatikat átértelmezni  – a South Garage Café nem könnyítette meg a saját dolgát, ők anno a 749-est vették kezelésbe.

A bolgár Vilner nevezetű custom-műhely emberei (akik egyébként már autós körökben is letették névjegyüket) viszont egy “normál” állapotában is szemrevaló vasat választottak: a Monster 1100 Evo-t, és tették azt még látványosabbá.

A kecses darab, melyet Ducati Bulgarinak kereszteltek, némileg kisebb, kompaktabb, mint a kiinduló verzió, ezért könnyebben is terelgethető például a városi forgalomban. A teljesítménye viszont nem lett karcsúbb, sőt, megtoldották plusz 10 lóerővel.

A váz alatt elhelyeztek egy-egy kisebb, íves idomot, elvileg azért, hogy javítsa a gép rezgésekre történő reakcióját, de persze esztétikailag sem elhanyagolható változtatás ez: szerették volna még ízlésesebbé, elegánsabbá tenni a vasat – és ez sikerült is.

A steppelt hatású nyereg extra különleges (biztosan kényelmes is, legalábbis nagyon annak néz ki), és nem mehetünk el szó nélkül az első fényszóró és a gyönyörű gyöngyfehér fényezés mellett sem – ami nem ugyanaz a fehér, mint amit a bolognaiak használnak a modellhez. Mindennek eredménye egy abszolút exkluzív megjelenés lett. A képek magukért beszélnek…


A “Custom Bike” feliratú idom elvileg tompítja az L2-es blokk rezgéseit is


Az ülés extravagáns, és ránézésre is kényelmes; a felni fényezése is látványosra sikeredett


Az ominózus plusz idom határozza meg az összképet, ami szerintünk rendben van – szerintetek?

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending