Csatlakozz hozzánk

Műhely

A bádogember BMW R nine T-je

Bernhard Naumann meghökkentő fantáziaszüleménye, ami csirke becenévre hallgat

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

“Amikor egy fantázia alakot ölt.”

Bernhard Naumann becenevén Blechmann (Bádogember), BMW R nine T játékos átalakítása nem kicsit tűnik futurisztikusnak. A gép a Giggerl, vagyis csirke becenevet kapta készítőjétől, aki szerint úgy néz ki, mint egy csirke fej szárnyakkal… és fényszóróval.

Naumann először teljesen lecsupaszította az R nine T-t, hogy maga a váz végre fellégezhessen. Egyedül a fékkarok, kormányrúd és az első felfüggesztést hagyta meg módosítatlan, s mivel nem volt semmilyen inspirációja, úgy dolgozott rajta mint egy üres vásznon. A kerékpár erősen hajaz egy Blade Runner motorkerékpárra, de az egyedi, módosított alkatrészek, a logó és a dizájn nem hagy kétséget származása felől.

A Giggerl USD felfüggesztéssel, módosított keréktárcsákkal, egyedi üzemanyagtartállyal, házilag gyártott üléssel és kézzel készített kipufogóval büszkélkedik. Az impozáns, felfüggesztett nyereg mögött teljesen elbontották a burkolatot. A külseje fekete, szürke, vörös, világos és sötétkék színek kombinációjából áll, melynek összessége fantáziadús hangulattól üvölt.

Az egyedi motorkerékpárt – ami egyébként közúti használatra nem alkalmas – bemutatták a Club of Newchurch 2018-as Motoros és Zenei Fesztiválon Ausztriában.

Hogy tetszik, vagy nem tetszik, természetesen ránézésre eldönthetjük, mindenesetre határozottan lenyűgöző technikával készült ez a BMW példány.

MPS ALPINESTARS 2017
ALPINESTARS OFF ROAD

Comments

comments

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending