Csatlakozz hozzánk

Hírek

Baathory Born Again

A Baathory design újra elkezdte áldásos tevékenységét hazánkban.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Báthory András a cég névadója, aki már rengeteg díjnyertes motorkerékpár, bukósisak és autó születésénél bábáskodott, most újra Magyarországon dolgozik. Többek között ő készítette a SnakeBike-ot és a Hondarazsamat is, ami oldalunk jelképe lett.

Ezen felbuzdulva és a szezon végéhez közeledve egy külön menüpontot szentelünk az airbrush fényezésnek, mert nemsokára kezdődik a következő szezonra a motorok átalakítása, felkészítése. Ennek egyik jelentős állomása lehet a fényezés és a teljes átalakítás is. Átalakítás ügyben Sapi azaz a Sapka Művek lesznek segítségünkre, míg fényezés ügyben a Baathory művek. András a fényezés mellett videókat is készít a munkafolyamatokról, amiket majd itt is láthattok nálunk az oldalon.

Két év németországi munka után, a régi helyen a VIII. Kerületben a Bíró Lajos utcában lehet megtalálni a műhelyét, ahol kávéval és szeretettel vár mindenkit, aki egy kicsit is fogékony az airbush művészetére. Idén ősszel tanulni is lehet tőle mert indul egy airbrush tanfolyan nála amiről bővebb infot a www.baathory.hu oldalon találhattok.
 

 
 

 
 

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending