Csatlakozz hozzánk

Hírek

B125-bőség a Yamahánál

Íme a hangvillások “könnyített A1-gyel” vezethető kínálata, a robogóktól a sportmotorig

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Mióta nemrégiben bevezették a B125-ként emlegetett “A1” jogosítvány-kedvezményt, nyilvánvalóan megnőtt az érdeklődés a nyolcadliteres motorok iránt. A kategóriában jelenleg legnagyobb választékkal rendelkező Yamaha a választást megkönnyítendő kiválogatta és egy új, közös felületen összegyűjtötte 125 köbcentis gépeit.

Itt (a Yamaha weboldalán) mindenki stílusának és igényeinek megfelelően válogathat a kínálatból, a robogóktól kezdve a klasszikus bringákon át egészen a sport(os) motorokig. Szinte a bőség zavarával küzd a vásárló, amikor az iwatai gyártó 125-ös kínálatában szemezget: nézzük, miből is lehet válogatni!

A sportmotor-barátoknak jó választás lehet az R-sorozat jellegzetes stílusjegyeit magán viselő YZF-R125, valamint megtalálható a kínálatban ennek exkluzív színvilágú 50. évfordulós kiadása, mely a Yamaha Assen TT bajnokságot megnyerő MotoGP-motorkerékpárja alapján készült.

A városi futármotorként elhíresült YBR125 megbízhatóságával és alacsony fogyasztásával hűséges társa lehet nem csak a hobbi-motorosoknak, de a vasat munkaeszközként használóknak is.

Ha azonban inkább az elismerő tekinteteket gyűjtenénk be, itt van a ‘huszonötös YBR Custom változata, melynek alacsony ülése, díszes sárvédői és egyedi tankja csopperes életérzést közvetít.


YBR125: népszerű, megbízható futármotor, egyre csinosabb külsővel

Annak, aki a közlekedést szórakozásként akarja megélni, az egyik legjobb alternatíva lehet az ügyes és látványos kis szupermotó, a WR125X, mellyel dinamikusan közlekedhetünk a nagyvárosi forgatagban, de akár a hátsó utakon is.

Ha mégis elhagynánk a várost, itt van ennek R verziója, mely egy pörgős kis enduro, agresszív off-road stílusú külsőbe csomagolva. Hasonló kategóriában induló versenyző még az XT125X – a kis léghűtéses szupermoto gyengébb és olcsóbb is a sportosabb WR sorozatnál, de megbízhatóságát bizonyítja, hogy már elég régóta szerepel a hangvillások kínálatában.


WR125X: ügyes kis szupermoto, nagymotoros külsővel és méretekkel

A robogók tekintetében is széles palettáról választhatunk. Az X-City 125 például egy elegáns, nagykerekű városi robogó, plexivel és alacsony üléspozícióval a maximális kényelem érdekében.

A nyolcadliteres, vagyis “B125-kompatibilis” X-MAX családnak három tagja is van: a “sima”, de ABS-szel felszerelt verzió a sportos robogózás élményét kívánja nyújtani, praktikummal karöltve. Ennek Business kivitele az elegáns életstílus képviselőit célozza meg – a közepesen magas szélvédő és a szélterelők védenek az időjárás ellen, a  hátsó dobozba pedig pakolhatnak az üzletemberek. A Sport fantázianévvel ellátott darab pedig alacsony plexivel és utasháttámlával, valamint különleges karosszéria- és üléskialakításával próbálja megszólítani fiatalos vevőkörét.


Carpe Diem: a BW’s 125 – terepes kerekeinek köszönhetően – az átlag robogónál nagyobb szabadságot nyújthat

És itt még nem ért véget a Yamaha kismotor-kínálata: a Xenter 125 mozgékony, könnyen kezelhető kis gép, új motorfelfüggesztési rendszerrel és kombinált fékkel a biztonság érdekében. A jelmondat: gyorsan, könnyen, kényelmesen a munkába…

A “tereprobogóként” ismert BW’s 125 egy egyedi megjelenésű, sokoldalú, strapabíró vas tartós, merev vázzal és nagy méretű, akár földúton is használható gumiabroncsokkal. A trükkös kombinált fékrendszer ezen is megtalálható.

A Cygnus X kompakt, kis súlyú robogó, melynél a gyártó szerint “alapfelszereltség” az egyszerű kormányzás és agilis kezelés. A digitális és analóg műszerfal, a sisaktároló és társai pedig mind a praktikumot hivatottak fokozni.

A Vity-t kifejezetten azoknak tervezték,akik szeretnének gazdaságosan, mégis hatékonyan eljutni A-ból B-be. Ideális napi ingázáshoz, mert stabil és jól irányítható gép, bő tárolókapacitással, és ráadásul még környezetbarát is.


 Gazdaságos sport(os)motor: az YZF-R125 jubileumi kivitele még jobban vonzza a tekintet

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending