Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Azt gondolod, biztonságban vagy? Tévedsz!

Az ausztrálok hatásos balesetmegelőzési kisfilmje után ezúttal a franciák rukkoltak elő egy, a motorosoknak szóló kampányvideóval…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Azt akarják megmutatni ebben az elgondolkodtató egy percben, hogy aki nyeregbe pattan, az sosincs biztonságban. A kisfilmben tömören kapja a rider mindazt, ami bármelyikünkkel előfordulhat a gurulások során: egy figyelmetlen autós rányitja az ajtót a parkolónál, ráhúzza a kormányt egy elinduló sofőr, egy füldugós, semmire sem figyelő gyalogos takarásból elétoppan, nem adják meg neki az elsőbbséget, majdnem leszorítják az útról.

Mindezt sikeresen megússza baleset nélkül, majd végre maga mögött hagyja a városi dzsungelt, és halad a ragyogó időben a néptelen országutakon. Az e közben hallható szöveg: minden gondot elfelejtesz, mikor végre haladni tudsz a motorral. Majd látjuk, ahogy a motoros beér egy erdős részre, még húzza egy darabig, majd fékcsikorgás, hatalmas csattanás, aztán csend…


Minden percben maximálisan figyelj oda!

A tény pedig, amit a videó végén olvashatunk: a halálos motoros balesetek többsége jó időben, vidéki országút-szakaszokon (tehát a “zöld övezetben”) történik.

Még ha úgy is érzed, semmi baj nem érhet, a veszély mindig ott leselkedik. A motoron egy pillanatra sem lanyhulhat a figyelmed, mert rögtön megtörténhet a legrosszabb… Erre is megpróbálunk felkészíteni a tréningjeinken. Gyertek el a legközelebb tartandó Kakucsi Tréningünkre!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending