Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Az új Schuberth SR2 – bemutató

Teljesítmény a köbön – a Schuberth sisakok legsportosabbika: sportos motorosoknak és versenyzőknek

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A legmagasabb fokú koncentráció elengedhetetlen a motorozás során. Mindegy, hogy versenypályán vagy közúton. A tesztgyőztes versenysisakként debütáló SR1 utódjaként már kapható az új Schuberth SR2, amely mindent megad a pilótának, ami ahhoz szükséges, hogy még koncentráltabb, még ellazultabb és ezáltal biztonságosabb legyen a közlekedésben.

A sisakot számos területen faceliftnek vetették alá. A továbbfejlesztett légterelőnek köszönhetően a bukósisak rendkívül stabil még erős menetszélben is. Az új, Forma 1-es fejlesztésekből vett plexi minden körülmény között jó láthatóságot biztosít. Mindegy, milyen út áll előtted…

– 2016-ban a Red Bull MotoGP újoncai is a Schuberth SR2-t viselik a Rookies Cup sorozatban

  Főbb tulajdonságok  

Teljesen átdolgozott versenyplexi

Az SR2 rostélya egy 2D versenyplexi, pont olyan, amilyet a Forma 1-ben is használnak. Tear-off (lehúzható) fóliával való felhasználásra tervezve. Az új, nagyobb, páramentes felület mindig tökéletes kilátást garantál. Versenyhelyzetben pedig egy pillanat alatt „tiszta képet” kaphatunk.
A plexi 2 füllel van ellátva, így jobb és bal kézzel is kezelhető.

Légterelő

A továbbfejlesztett, egy darabból álló spoiler csökkenti a légáramlatok következtében kialakuló rázkódást, így stabilitást biztosít még nagy sebességnél is.
Az SR2 sok órát töltött a szélcsatornába, és a mérnökök a legapróbb részletekre is rengeteg időt szánva folyamatosan fejlesztették a sisakot, hogy minden egyes darabja a lehető legtökéletesebb lehessen.

Aerodinamika

Továbbfejlesztett spoiler – továbbfejlesztett aerodinamikai tulajdonságok.
Akár az országúton, akár a versenypályán: az SR2 stabil:
– nem emelkedik fel
– iránytartó
– nem rezonál be

Plexi minden fényviszonyhoz

Az új dizájnnal készült plexi 1. osztályú optikai minősítést kapott – a legmagasabb elérhető szintet. A két dimenziós hajlításnak köszönhetően tear-off letépőfóliával is használható.
Az áttetsző lencsén kívül öt különböző színben érhető el.

Szellőzőrendszer

A új leheletterelő tökéletesen integrált a bukósisak szellőzőrendszerébe. Megnövekedett az – eddig sem csekély – beáramló friss levegő mennyisége, és továbbfejlesztették a kilélegzett levegő kivezetésének rendszerét is.

A sisak dupla D-gyűrűs csattal zárható.

XS-től XXL-es méretig érhető el; Ára: 210 000 Ft-tól

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Trending