Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az új MV RC-k

A jövő heti milánói EICMA kiállításon debütálnak 2017-es limitált MV Agusták: négy különleges motorvariáció, melyek mind megkapták az RC rövidítést, ami olaszul a gyártó versenyrészlegére utal (Reparto Corse)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A modellek a versenytechnika mellett megkapják az MV által használt versenyfestést is, rajtuk a 37-es rajtszámmal, ami a gyártó által eddig begyűjtött konstruktőri világbajnoki címekre utal.


F3 RC: a háromhengeres modell 675 és 800 köbcentiméterben is elérhető lesz – előbbi a Superbike bajnokság Supersport kategóriájának szabályai miatt, utóbbi pedig az új 8 kilós géposztály népszerűsége miatt. Az említett kategóriában versenyző gyári pilóták mind a 350 darabot ellátják aláírásaikkal (Jules Cluzel és Lorenzo Zanetti). A motorhoz jár könnyített rendszámtábla tartó, hátsó ülés takaró, hátsó kerékemelő és motortakaró.


F4RC: a négyhengeres ezresből is készül megújult RC változat, ami közel fog állni a Leon Camier által használt Superbike versenymotorhoz. A 250 darabos limitált szériához SC Project kipufogórendszer és minden egyéb kiegészítő jár, amivel teljesen pályamotorrá alakítható!

Dragster RC: nem marad ki a buliból a gyártó sikeres naked motorja sem, ami szintén elérhető lesz RC kivitelben. A csupasz változatból 350 darab fogja keresni a gazdáját, és hasonlóan alkalmas lesz pályamotorozásra, mint teli idomos társai (lásd a kezdőképen)

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending