Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az új Honda Forza megérkezett

A szárnyas márka új (maxi)robogója, az NSS300 Forza megtekinthető és megtapogatható a kereskedésekben. Lássuk, kiknek készítették legújabb A2-esüket…

Közzétéve

ekkor

honda fo
RST AIRBAG

Az új robogó fejlesztésének korai szakaszában a Honda mérnökei alaposan megvitatták, hogy a tulajdonosok hogyan, miért és hol használják világszerte a robogókat, nemcsak most, hanem a jövőben is. Minden szempontot figyelembe vettek, és ennek eredményeként úgy tervezték meg az NSS300-ast, hogy zökkenőmentesen és hasznosan szolgálja ki a tulajokat a mindennapokban – nemcsak akkor, amikor a városban közlekednek, hanem a hétvégi túrázás során is.

24LE, 26Nm, 194kg, 1.560.000Ft

Az eredeti Forza (250-es) robogó, amelyről 2000-ben rántották le a leplet, viszonylag sportos modell volt, kombinált fékekkel és hatalmas tárolóhellyel. A korábbi kiadás népszerű volt Európában, ahol a vásárlóknak tetszett a sokoldalúságának, teljesítménye és minden bizonnyal a kinézete is.

BenZso Spanyolországban már megkergette a hegyekben az új 300-ast

A Forza piacra kerülése óta a vásárlók – közepes robogókkal szembeni – igényei nagyjából változatlanok maradtak. A tapasztalt motorosok, valamint sok fiatal is szeretne nagyobb gépre váltani a 125-ösökről – a Honda ezen a területen végzett felméréseiből kiderül, hogy a valószínűsíthető célközönségnél a fontossági sorrend a következő: biztonság, minőség és ár/érték arány, tartósság, valamint egy, az országúton és a városi forgalomban egyaránt életképes, nem túlságosan nagy motor. A korszerű, stílusos dizájn szintén fontos szempont volt.

Modelltörténet

A Forza az elmúlt 12 évben folyamatosan fejlődött. 2004-ben a modellre felkerült a Honda elektronikus vezérlésű S MATIC CVT (Continuously Variable Transmission, fokozatmentes sebességváltó) rendszere, a lopásgátló Smart kulcs, a hatékony PGM-FI üzemanyag-befecskendező rendszer, és két sisaknak elegendő hely az ülés alatt. 2005-ben sor került az ABS fékrendszer felszerelésére, 2008-ban pedig már kifejezetten extra elemek kerültek a járműre, például egy Audio rendszer, valamint a továbbfejlesztett S MATIC és a kombinált ABS.

Ajánlott Honda Kereskedés:

Karasna Honda motorosbolt

1132 Budapest, Váci út 40.
(a Lehel térrel szemben)
tel.: +36 1 239 4964
e-mail: info@karasna.hu

Videónk a spanyolországi menetpróbáról – Forza300 premier teszt ITT!

További információ a Honda weboldalán

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending