Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az új brit streetfighter: Triumph Speed Triple (R) 2016

Az angol futballhuligán harciasabb, mint valaha, ugyanakkor jómodort is tanult, hiszen vezetési módokat és kipörgésgátlót is kapott

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A Triumph Speed Triple a műfaj úttörője, mérföldköve. Ahhoz, hogy etalonja is lehessen vagy maradhasson, fejlesztésekre volt szüksége – 2016-ra megkapta. Teljesen megújult az alapváltozat (S) és a sportosabb R modell is. Az új 1050 köbcentis háromhengeres blokk 104(!) új fejlesztéssel dicsekedhet, tehát nem egyszerű ráncfelvarrásról beszélünk.

A teljes fordulatszám tartományban nőtt a használható nyomaték, bár pontos számokat (teljesítményadatokat) még nem tudunk. Kaptunk változtatható gyújtástérképeket (4 riding mode, ebből 1 személyre szabható), kikapcsolható blokkolásgátlót és állítható kipörgésgátlót is.

A fényszóró formája félúton van a klasszikus kerek gülüszemek és a legutóbbi megoldás között

Ami fontos, és mindig is fontos volt ennél a modellnél: a fényszóró. Új az ikerlámpák formája, ami a korábbi klasszikus (dupla kerek) és a legutóbbi szögletesebb megoldás szerelemgyermeke lehet. Az biztos, hogy beazonosítható róla az ÚJ Tripla, a formáján túl a szintén újdonságnak számító nappali menetfényről is.

A kor kívánalmainak megfelelően fejlett elektronikai csomagot kapott a nagy Tripla

A blokk és a hűtő is keskenyebb lett, ezáltal maga a motor is 2 centivel. A Brembo monoblock féknyergek már az alapmodellt is díszítik, az R-en ezen felül Öhlins futóművel (NIX30 villa és TTX36 rugóstag), valamint karbon elemekkel (sárvédő és oldalpanelek) találjuk szembe magunkat – továbbá hasidomot is kapunk.

Új blokk, nem kevesebb, mint 104 új fejlesztéssel

A Triple S és az R összesen 4, egyaránt 2-2 fényezéssel lesz kapható. A gyártó szintén 4 fontos tulajdonságát emelte ki az újdonság(ok)nak, méghozzá hogy az új csomag maradt az, ami volt, vagyis “tökéletes elegye a teljesítmények, a kezelhetőségnek, a használhatóságnak és a különleges karakternek”

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending