Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az új BMW kerékpárok

Van egy S1000RR-ed, és formába akarsz lendülni a pályaszezonra? Akkor egy profi BMW biciklire van szükséged… (árakkal)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW a kerékpározás szezonjának hajnalára elkészítette vadonatúj kétkerekű kollekcióját. A 2016-os kerékpárok átgondolt és finomított vázszerkezetet, valamint a legmodernebb technológiai újításokat kapták meg.

A 2016-os kerékpárflotta esetében az élményt 28 coll méretűre növelt felnik, új színsémák és ötletes járműtervezési megoldások garantálják, miközben exkluzív vázkialakítás, letisztult vonalvezetés és egyedi „Bikanyak” kettőse jellemzi a modelleket.

A BMW-kerékpárok örök klasszikusaként ismert BMW Cruise Bike vadonatúj kiadása 2016-ban ásványfehér és gyöngyházkék színekben kerül forgalomba. Hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb kerékpár-méretet, a bajor gyártó újabb vázmérettel bővítette a klasszikus kétkerekű palettáját:

S = hozzávetőlegesen 160 – 175 centiméteres testmagassághoz
M = hozzávetőlegesen 175 – 185 centiméteres testmagassághoz
L = hozzávetőlegesen 185 – 195 centiméteres testmagassághoz

A feltűnően könnyű, mégis rendkívül merev alumíniumból készült váz fürge kerékpárrá emeli a BMW kétkerekűjét.

A Cruise M Bike (lásd itt fent) matt fekete fényezéssel érkezik meg a piacra, amelyet a BMW M divízió sportos közreműködésének jelképeként a felnik és néhány apróbb elem vörös fényezése hoz kontrasztba. A modell dinamikus karakterét szénszálból készített távtartó és nyeregcső is nyomatékosítja.

Elektromos segítség: e-Bike

A BMW Cruise e-Bike legütőképesebb tulajdonsága a BOSCH által készített, tekerést segítő innovatív elektromos hajtás, amelynek rendkívül keskeny kialakítását az alumínium váz vonalvezetése szerint tervezték meg a mérnökök. A 400 Wh-s akkumulátorral dolgozó elektromos motor jelentősen erősebb elődjénél: a Performance Line névre keresztelt rendszer a hajtási igény szerint aktiválódva segíti a kerékpározó teljesítményét, egészen 25 km/órás sebességig. A kerékpáros mozgását másodpercenkénti csaknem ezerszer frissítő szenzorok figyelik és elemzik, így amint az e-Bike érzékeli, hogy a kerékpárosnak segítségre van szüksége, az elektromos motor az optimális rásegítés mértékével támogatja a sportolást. Az elektromotor bármikor kikapcsolható, illetve függetleníthető a hajtáslánctól, és a kerékpáros beavatkozása nélkül, önálló kerékpár-meghajtásra is alkalmazható. A fedélzeti computer igény szerint az ideális sebességváltási javaslatokat is kijelzi.

A BMW új, 2016-os kerékpár-kollekciója (és a kiegészítő felszerelések) áprilistól válnak elérhetővé.

Ajánlott kiskereskedelmi árak:

BMW Cruise Bike: 344.500Ft
BMW Cruise M Bike: 415.500Ft
BMW Cruise e-Bike: 1.073.000Ft
BMW Cruise Bike Junior: 155.800Ft

Comments

comments

Trending