Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az oroszok már a spájzban vannak

A YSC DUster több nemzetközi díjat vitt haza Fehéroroszországba

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

YSC, vagyis Yuri Shif Customs. A fehérorosz tervező egy kis custom shopban reszelgeti motorjait, meglepően nagy sikerrel. A DUster Streetfighter a németországi motorépítő bajnokságról elhozta a legjobb streetfighter díját, míg a veronai expón a legjobb nemzetközi épített motor lett.

 

Mennyi záróvonalat festhettek volna helyette?

A DUster Streetfighter egy hétköznapi, léghűtéses Ducati blokk köré épült. És ezzel majdnem véget is ért a nem saját készítésű alkatrészek listája… Az első teleszkóp volt még valamikor Showa, de azt is módosították. A váz teljesen egyedi, hajlított, hegesztett csövekből készült, a hátsó lengővilla és a hozzá kapcsolódó himbarendszer valódi műremek. A kerekek szépek-nem szépek, azok is teljesen egyediek. Az első fényszóró burája olyan hatást kelt, mintha egy fényképezőgép állítható objektívje lenne. A DUstert hatalmas, a felni peremére szerelt féktárcsa lassítja (á la Buell).


Ha nem írják rá, akkor is észrevesszük

Mit érne ez az egész formai és technikai csinnadratta egy ütős fényezés nélkül? A DUster fehér lett, aranyszínű részletekkel. Néhol (a tankon, az ülésidom oldalán, és a felniken) vékony piros és zöld csíkok futnak végig, büszkén hirdetve, hogy a motor lelke alapvetően olasz. De nem is annyira az olaszság, mint inkább az európaiság sugárzik erről a motorról, ami hiába egy custom, a legkevésbé sem hasonlít egy Harley-ra vagy más, amerikai gépre.

Tudtad-e?

Yuri Shif többi alkotását saját weboldalán lehet szemügyre venni, valamint személyesen a moszkvai American Chopper motorkereskedésben lehet közelebbről megnézni valamint megvásárolni. Egy YSC motor ára nagyjából 25 és 50 ezer dollár között van.


A mester

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending