Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az MTV közvetíti Talma idei versenyeit

Megoldódni látszik a „Hol nézzem?” probléma. Igaz, a tv-műsorban még nem szerepel.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Magyar Televízió bejelentette, hogy idén is közvetíti Talmácsi Gábor világbajnoki versenyeit. Örömmel halljuk és gratulálunk, hogy sikerült meghozni a döntést – biztosan sokat kellett gondolkodni rajta, megéri-e.

Persze az MTV hivatalos közleményében egy szót sem ejtenek arról, hogy korábban visszautasították a Dorna (a MotoGP-t rendező és a közvetítési jogokat birtokló cég) szerződéstervezetét.

„Egyértelmű, hogy Talma az egyik legnépszerűbb magyar sportoló, és nemcsak a motorozás, hanem a közszolgálati tévé hőse is”

– nyilatkozta Medveczky Balázs, az MTV ügyvezető alelnöke, majd hozzátette:

„Talmácsi Gábor sikertörténete nálunk vált először ismertté, szeretnénk, ha nálunk is maradna, minél tovább. Most már csak a részletekben kell megállapodni a jogtulajdonossal, de ahogy eddig, ez most sem lesz probléma.”

A megállapodást a hírek szerint az teszi lehetővé, hogy a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége április 15-én elfogadta az MTV 2009-es üzleti tervét.

Magyarán még nem tisztáztak mindent, nem állapodtak meg véglegesen, ami bennünket egy cseppet aggaszt, ahogyan az is, hogy a hivatalos közleményben szinte kizárólag Talmácsi Gábor versenyeiről beszélnek. Persze minket is az érdekel a legjobban, hiszen Talma és Tóth Imi révén is érdekeltek vagyunk a 250-ben, de nagyon-nagyon szeretnénk látni a Rossi-Stoner párharc idei alakulását és a 125-ösök tülekedését is. Szinte kizárt, hogy a Dorna csak a 250-es jogokat adja el, ha pedig csomagot kapunk, akkor kérünk mindenből, jár nekünk!

Aggodalmunkat tovább növeli, hogy e cikk írásának pillanatában a Port.hu internetes tv-műsorában még nyoma sincs a megígért április 26-i közvetítésnek – se 250-esnek, se MotoGP-nek, se élőben, se felvételről. Az MTV honlapján nem érdemes tájékozódni, az csak három napra előre ismeri a műsort…

Reméljük, hogy minden szépen rendeződik, mint a népmesékben. Tudjátok, minden jó, ha a vége jó.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending