Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

Az Instar Films bemutatja: Ice Riding 2.0

Pásztor Tomi kollégánk újrarendezte a Palatinus Attilával készült filmet

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Pásztor Tomi kollégánk újrarendezte a Palatinus Attilával készült filmet, amelyről ezeket a szavakat küldte nekünk:

Az első jégmotorozós filmünk nem várt nemzetközi sikert hozott, ugyanis a magyar oldalakon kívül kikerült pár nagy külföldi motoros portálra is. Ezúton is köszi a közreműködést a tesztmotor-on. Megjelent a  motoblog.it-n, a moto-berza.com-on, a motorpasionmoto.com-on, a hét videói közé választották a motorcyclenews.com-on. Egyetlen egy dologba kötött bele pár hozzászóló…hogy hol van az egykerék. 🙂 A stuntos Pala ezen kellően felszívta magát, úgyhogy elhatároztuk, hogy “csakazértis” csinálunk egy 2. részt, amiben már lesz egykerék.

A dolog technikai hátteréről annyit kell tudni, hogy az első videóban nem azért nincs egykerék, mert Palának nem megy (ahogy ezt pár hozzászóló feltételezte), hanem mert azzal a gumival nem lehetett egykerekezni. Ezért szükséges volt egy új hátsó gumi beszerzése, amibe ezúttal már kb. 2000 db csavar került, és így kellő tapadást adott az egykerekezésekhez.

Terveink szerint idén készül még 2-3 ehhez hasonló, de persze különböző témájú rövidfilm, bebizonyítva, hogy nem csak az amcsik tudnak motorozni és látványos filmeket csinálni.
 
Úgyhogy jó szórakozást hozzá! ;)

Ice Riding 2.0
Aki lemaradt volna az első részről, itt újra megnézheti. Ice Riding 1.0

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending