Csatlakozz hozzánk

Műhely

Az igazán testre szabott bőrruha

A Katayungánál jártunk, ahol a motorosok egyedi, bőrruhával kapcsolatos igényeivel foglalkoznak

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Elérkezett az ősz, lassan kénytelenek leszünk szögre akasztani a bőrruhát – de előtte még érdemes lehet letisztíttatni róla a szezon nyomát, hogy tavasszal újra újnak érezhessük, amikor belebújunk. Mi a bőrspecialistánál, a Katayunga cégnél szoktuk elvégeztetni a műveletet, mert megéri: sokkal profibban megoldják, mintha mi magunk állnánk neki. Sőt, ők ennél sokkal nehezebb feladatokkal is elboldogulnak – ezeket mutatjuk most be Nektek.

A Katayunga cég alapvetően egyedi méretes, protektoros motoros ruházat készítésére szakosodott. Varrnak gyermekeknek, nőknek, férfiaknak, magasaknak és alacsonyabbaknak, soványaknak és teltebbeknek, egyszóval mindenkinek, aki különleges és biztonságos motoros ruhát szeretne – és persze azoknak, akik egyszerűen unják, hogy „egyenruhában“ motorozzanak.

A Katayunga ruháiban a protektorok tökéletesen illeszkednek a védendő testrészhez, biztosítva, hogy esésnél ne sérülést okozzon a protektor, hanem védjen. Spidi és BMW protektorokat használnak, a ruha tervezésénél figyelembe vessik a használat jellemző módját is.

Perforált bőr betétekkel ajánlatos ruhát választani annak, aki jobbára csak a melegebb hónapokban szeret motorozni, sőt készítenek ruhát kizárólag perforált bőrből is. A Katayungánál különleges figyelmet fordítanak azokra a részekre, amelyek sérülhetnek: ezekhez speciális perforált bőrt használnak. A ruhák marha és kenguru bőrből, nagy szakítószilárdságú rugalmas betétekkel készülnek, első osztályú olasz alapanyagú béléssel, igény szerint  kicipzározható kivitelben – a gallér kialakításánál pedig neoprén anyagot alkalmaznak.


Egyedi mintákkal és feliratokkal tökéletesíthetők az egyébként is pontosan testreszabott darabok

A cipzárak a jól ismert YKK világcég termékei, továbbá készítenek hydro bőrből, vízhatlan cipzárakkal olyan motoros bőrruhát is, ami sokkal jobban viseli a kiadós záport, mint a hagyományos változatok. Valamint kérhetők overallok púppal – dupla cipzárral az elején, ami megkönnyíti a fel- és levételt. A túrákat kedvelők választhatják az összecipzározható kabátot és nadrágot, kicipzározható thermobéléssel. Mindemellett különleges kivitelezésű és formavilágú minták tehetik a ruhákat viselőjük ruhatárának kedvenc darabjává.


Egyéni igények szerint: ifjú titánok profi versenyruhái
A Katayunga tevékenységi köre

– Bőr ruházat, motoros ruházat, csízma, kesztyű, vízhatlan ruházat tisztítása
– Sisak tisztítás (nem kivehető béléses is)
– Bőr ruházat festése
– Motoros ruházat, átalakítása, méretre igazítása
– Protektor beépítés farmerba
– Bőr és kordura ruházat, vízhatlan bélés, csizma, kesztyű, táska, bőrönd javítása
– Ülés áthúzás, kárpitos munkák

Forrás: Katayunga

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending