Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az AXO és a 55DSL (Diesel) együttműködést kötött

Az együttműködés eredményét pedig a milánói EICMÁN lehet előszőr látni. Megvenni pedig a Superpole-ban.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT
Szöveg: Az AXO magyar importőre, a Superpole – info@superpole.hu

2009 januárjától megjelennek az AXO és a DIESEL Divatcsoporthoz tartozó 55 DSL divatház közös termékei. A világon elsőként jön létre egy olyan közös piaci gyártás, aminek terveit és részbeni gyártását közösen végzi ez a két világhírű cég. Az 55 DSL egy extravagáns utcai ruhákat gyártó divatház, melyet 1994- ben hozott létre a DIESEL farmergyártó, majd divatház. Az 55 DSL rendhagyó ruházatot tervező és gyártó céggé nőtte ki magát, ami már lassan az alapító anyacégének is konkurenciát jelent. A kifejezetten nagyvárosi divatot képviselő cég már tett lépéseket az extrém sportok irányába, hiszen gyártanak görkoris, snowboardos és szörfös rucikat is. Az úgynevezet “Urban Jungle” divatirányzat világelsői. A 16 – 30 éves korosztályt pumpálják elsősorban. Na ja, Diesel háttérrel és bukszával. Az 55 DSL jelszava: ” LIVE AT LEAST 55 SECONDS PER DAYS” azaz, “ÉLJ
LEGALÁBB 55 PERCET NAPONTA”.


55DSL, avagy “Élj legalább 55 percet naponta.”

Az együttműködés kiterjed az AXO következő termékcsoportjaira: sisakokra, kesztyűkre, szemüvegekre, felső ruházatra, nadrágokra. Kiemelt kereskedőknek, limitált különleges cuccokat is forgalomba hoznak. A forgalmazás már 2009 januárjától megindul a Világon egy időben. A közös cuccokat legelőször idén ősszel a milánói EICMA motorshow-n mutatják be, az AXO és a 55DSL közös standján. Az AXO gyártási menedzsere Valentina Zago kijelentette: ” Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy világelsőként kezdtünk el egy ilyen együttműködést, amikor két világhírű és nagy múltú cég ilyen ígéretes közös piaci tevékenységet fog végezni”.

Andrea Rosso az 55 DSL kreatív igazgatója is renkívűl elégedetten nyilatkozott: ” Rendkívül fontosnak tartjuk mindannyian, hogy két ilyen sport, divat és ifjúság iránt elkötelezett nemzetközi hírű világcég, ilyen egyszerűen és spontán szerveződött össze.”

Mi, az AXO importőrei reméljük, hogy a magyar piacon is megfelelően lesz képviselve és bemutatva ez tényleg rendkívüli termékcsoport, mindannyiunk örömére.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending