Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Az Alpok Adria hölgye, modell is lehetne

Az ezresek között induló Sabine Holbrook élete a versenyzés, annak ellenére, hogy családanya – ő mutatta be a BMW legfrissebb utcai kollekcióját (videóval)

Közzétéve

ekkor

nap videoja 2015 junius
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mindössze néhány héttel azelőtt, hogy a világ legnagyobb BMW találkozója július 3-án megnyitja kapuit a német motorok szerelmesei előtt a bajorországi Garmisch-Partenkirchenben, a 2015-ös BMW Motorrad Days hivatalos kollekcióját is bemutatták.

A bajor márka leginkább pörgő szuvenírjei évről évre a nemzetközi találkozó hivatalos pólói és sapkái, sőt a kínálat idén egy különleges kapucnis felsővel is kiegészül. Az új kollekció darabjait Sabine Holbrook, aki jelenleg az egyik leggyorsabb nő két keréken és Emilia Gazzana gyerekmodell mutatták be.


A kétgyermekes édesanya az Alpok-Adria versenysorozat egyedüli női versenyzőjeként egy BMW S 1000 RR superbike-on ülve veszi fel a kesztyűt férfi riválisaival szemben. Sabine Holbrook örömmel vállalta el, hogy a 2015-ös BMW Days arca legyen: a svájci versenyzővel július 4-én, szombaton találkozhatnak a rajongók, hogy megvitassák vele az új RR erényeit.

Sabine egy (tényleg!) hangulatos filmet is forgatott korábban, közösen a BMW-vel:


Comments

comments

Trending