Csatlakozz hozzánk

Akciók

Az AGV bemutatja: vadiúj Hang-On bukósisak

AGV bukósisak és Dainese ruha – a Moto GP csúcsversenyzői ebben a fantasztikus összeállításban aratnak újabb és újabb sikereket. Ez előbbi család most újabb taggal bővült egy kiváló minőségű sisak formájában

Közzétéve

ekkor

hang-on bukosisak az agv-tol
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Néhány éve a két legmenőbb olasz versenyfelszerelést gyártó cég, az AGV és a DAINESE egyesültek és azóta nem mindennapi fejlesztésekkel bombázzák a motorversenyek világát. Gondolj csak a D-Air motoros légzsákra, vagy az AGV Pista GP-re, ami nyugodtan pályázhat a világ legjobb sisakja címre.

A vadonatúj AGV Hang-On bukósisak is ennek jegyében született, és persze nem csak a versenyzőknek elérhető, hanem Neked is.

ACF (Advanced Composit Fibre) üvegszálas héjszerkezet kétféle külső héjmérettel. Teljesen kivehető és mosható, higiéniailag kezelt Dry-Lex bélés, Mikrometrikus csat a villámgyorsan beállítható szíjhosszért. Röviden összefoglalva ez a Hang-On.

Könnyű sisak elegáns formával, sport-túra- és utcai motorosoknak

Mellé pedig egy izgalmas, lendületes dizájn, amiben biztosan nem fogsz unalmas motoros nagypapinak kinézni. A leghatékonyabb szellőzést produkálja (dinamikus szellőzőrendszer három frontoldali és két hátulsó kilépőnyílással), még egy eszméletlen száguldozás után sem látszik rajtad az erőlködés egy szikrája sem. Villámgyorsan lecserélheted a plexit, kaphatsz hozzá sötétített-, tükröződő irridium ezüst- és irridium kék plexit is, amitől a sisakod teljesen egyedi lesz.

Négyféle színösszeállításban kapható a K4-es Hang-On

XS-XXL-es méretig kapható, 79 900 forintos áron. Vagy szeretnéd kevesebbért hazavinni?

A jó hírünk az, hogy most ez is lehetséges: Ha van Shox katalógusod, csak ki kell vágnod a Hang-On-os kupont és exkluzív áron, 10 000 Ft kedvezménnyel lehet a tiéd lehet a bukó.

A kupont 2013. május 6-tól 11-ig tudod felhasználni a Shox Motoros Áruházban és az ország több motoros üzletében is, amit a katalógus hátulján megtalálsz. Az online katalógusból kinyomtatott/kivágott kuponokat is elfogadják, ezt letöltheted innen.


SHOX Motoros Áruház

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00-ig
(szezonban pénteken 20:00-ig)
Szombat: 10:00-14:00-ig

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Siren7 vadrisztó

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

KTM

Trending