Csatlakozz hozzánk

Kirakat

AZ ICON bemutatja a Wild Child kollekcióját!

Az ICON Wild Child vadóc kollekciója kifejezetten a hölgyeknek készült s nem más mutatja be, mint a híres és csodaszép Ewa Stunts motoros kaszkadőrnő.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az ICON WILD CHILD kollekcióban a színek úgy üvöltenek, hogy a dobhártyák beszakadnak

Pörgesd rá magad a témára, mert a sebesség rajongóinak számos örömöket fogunk kínálni.
Hagyd, hogy a vizuálisan stimuláló AIRMADA Wild Child-et befogadja a szemed.
Mintha egy havas lejtőre rádurrant volna egy egzotikusan színes macska minta.
Eltúlzott és élvhajhász vad gyermekek számára készítette az ICON, akik pont erre éhesek.

Két fajta színben, és XS-es mérettől a 2XL-es méretig kapható.

 • VILÁGSZÍNVONALÚ MINŐSÉG:
  Megfelel a DOT FMVSS 218 (US), az ECE 22-05 (Európai) és a PSC (Japán) bukósisakokra vonatkozó biztonsági szabványoknak. A PSC tanúsító matricát kérd abban az országban, ahol a hivatalos forgalmazótól vásárolsz.
 • PLEXI:
  Mindenhez illeszkedik.
 • BÉLÉS:
  Rendkívül jó nedvszívó és szellőző.
 • HÉJ:
  A tartósság és a biztonságos héjszerkezet érdekében polikarbonátból készül

– Külső: Az Airmada rendkívül kényelmesen illeszkedik a hosszúkás fejformájához a könnyített héjszerkezet miatt, mindemellett egy süllyesztett kétcsatornás spoilerrel rendelkezik, hogy csökkentse a sisak rezgését nagy sebességnél.

Plexi: A gyors páramentesítő szellőzőrendszer lehetővé teszi a pára nélküli utazást egy szempillantás alatt. A legkorszerűbb technikának köszönhetően több plexi közül választhatsz az utazás feltételeihez, amely mindegyike páratlan torzításmentes látótávolságot nyújt, mindemellett tökéletesen illeszkedik, jól zárható. Erős és könnyű. Több színben, és több árnyékolásban kapható.

-Bélés: Az energiaelnyelő EPS-hab bélés szinte személyre szabottan és kényelmesen illeszkedik a fejformához, mintha ráöntötték volna. Mindezt tetézi kiváló szellőzésével, jó nedvszívó és kivehető, mosható bélésével. Belsejét teljesen a te kényelmedre fejlesztették ki.
Ha egyszer kipróbálod, soha nem akarod levenni.

Ebben a kabátban sokkal jobb motorozni, mint bármi másban, ami eddig rajtad volt.
A strapabíró, tartós textilanyagú kabát teljes körű D3O® protektorokkal van felszerelve. A kényelmesebb motorozás érdekében dupla cipzáras szellőzőnyílás található a kabát ujjvégein. A kritikus helyeken megerősített, és a ki/betehető bélés mellett egy lézer perforációs szellőzést is kapott a kabát első része.

 • LÉZER PERFORÁCIÓ:
  A stratégiailag elhelyezett lézeres perforációk sok levegőáramot biztosítanak, ami lehetővé teszi a megfelelő szellőzést.
 • FÓKUSZÁLT SZABÁS:
  Az ICON megérti a modern utcai motorosok alapvető igényeit. A kabát kar részét a testrészhez szorosabbá szabták, hogy ne lobogjon és a protektorok a helyükön maradjanak.

D3O IMPACT PROTECTOR CSOMAG

A kabát az iparág vezető D3O protektorait (vállak, könyökök, hát) tartalmazza.
A D3O egyedülálló technológiájának köszönhetően, ezek a rugalmas anyagból készült protektorok felülmúlják a hagyományos habalapú anyagokat, így sokkal nagyobb védelmet biztosítanak. Külön kapható 2-es szintű védelemmel ellátott D3O is, de alapból az egyes szintű protektorokat tartalmazza az összes ICON felszerelés.

D3O Gerincvédő protektorD3O Vállvédő protektorD3O Könyökvédő protektor

 • AZ ICON TETŐTŐL TALPIG FELÖLTÖZTET

Függetlenül attól, hogy egy kanyargós útra, vagy egy éjjeli motorozásra indulsz, rendelkezünk azzal a felszereléssel, ami vigyáz rád, és szárnyalni hagy.

AZ ICON FELSZERELÉSEKET A MOTOPARTSSHOP.HU forgalmazza. Széles méret és típusválasztékkal várnak benneteket a 1026. Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21 száma alatt, ahol fel is tudsz próbálni szinte mindent.

 

Comments

comments

Trending