Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az év leglátványosabb eseményén indul Szőke Márk!

A 2018-as Motocross bajnok idén a Papp László Arénában rendezett SuperEnduro versenyen méretteti meg magát

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A 24 éves Szőke Márk „#795 Maci” miután elérte amit a Motocrossban ki lehet maxolni, bejelentette, hogy új utakra vágyik és kipróbálja magát az Enduro világában. Hogy mindez mennyire brutál volt számára ő maga mondja és mutatja meg, ebben a videóban:

A kemény munka ismét megtérült, 2019-ben egy Endurocross bajnoki címmel öregbítette hírnevét, s most sem kis feladat vár rá, hiszen Magyarország legimpozánsabb, legizgalmasabb versenyén, a 2020-as SuperEnduro teremenduró Világbajnokságon indul több mint 10.000 néző szeme láttára, a legkeményebb, és sokkal tapasztaltabb versenyzőkkel, „újoncként”.

„Szerettem a crossmotorozást is, de most nagyon élvezem az endurózást. Sokkal keményebb állóképesség kell hozzá, s mindig nagyon nagy löketet ad az, hogy rengeteg ember előtt versenyezhetek. Bár jelenleg iskola és munka mellett készülök fel, rettentően doppingol hogy itthon, ezen a neves versenyen, Európa kategóriában ennyi Magyar ember előtt mutathatom meg mire vagyok képes.”

Mit takar a SuperEnduro verseny?

Gyúrj össze egy rész supercrosst, és egy rész endurót. Építs egy arénában egy bitang nehéz cross és enduró pályát, amiben olyan változatos talaj, olyan ugratók, és olyan szakaszok vannak, amiket szinte lehetetlen időre teljesíteni. Legyen benne víz, homok, sziklák, föld és sár és egy marék elit versenyző adrenalintól csöpögő küzdelme, veresége, s győzelme. Csúcstechnika, telt ház, egy világszínvonalú fergeteges show.

Ne feledd: 2020.02.01. SuperEnduro GP, Papp László SportAréna!

Mindent bele Maci!

Magyarországon a SuperEnduro Világbajnokság!

Jegyvásárlás: EVENTIM

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending