Connect with us
Suzuki

Hírek

Az elektromos motorgyártó Zero Motorcycles 2019-es modellpalettája

Úgy fest, hogy a világ legnagyobb elektromos motor gyártója 2019-ben a dual sport szegmens fejlesztésébe fektet a legtöbbet

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Nyilván követni kell a piaci trendet, ami most erőteljesen a dual sport szegmens növekedése felé veszi az irányt, és így tesz a Zero is.

Kezdésnek a belépő szintű Zero S ZF7.2 és a DS ZF7.2 jövőre 42%-al több lóerővel fog bírni. Nem, nem elírás, jócskán növelik a teljesítmény szintet az eddig megszokotthoz képest. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a DS 43 kilóval könnyebb mint a hosszabb távra tervezett párja, akkor már egy elég jó súly-lóerő arányú gépről beszélünk.

A Zero DSR modell is változik: a 146 Nm nyomaték marad, de kap hozzá egy dual sport szélvédőt, tank kapaszkodót, kézvédőt és egy 12 voltos csatlakozót is. Lesz viszont még egy kimondottan túrákra tervezett kiadás is Black Forest Edition néven, ami extraként túra dobozokat és még egy rakat túra kiegészítőt ad a jövőbeli vásárlóknak.

A 2018-as Zero DSR tesztünket itt olvashatjátok:

Zero DS R teszt

A kiegészítők terén is villantottak egy okos újítást: jövőre jön a 6 kW-os Charge Tank nevű cucc, amit bármelyik 2015 után gyártott S, SR, DS vagy DSR modell be tud fogadni. A funkciója pedig nem más, mint a töltési idő durva lerövidítése.

A gyártó szerint a kiegészítőnek hála hatszor gyorsabban tölthetőek a villanymotorok egy standard Level 2-es fali töltő segítségével. Ez a valóságban azt jelenti, hogy kb. 140 km extra városi hatótávot nyerhetünk csupán egy órás töltéssel.

Hasonló okos és egyben világelső újítás a „Hosszú Távú Tároló Üzemmód” (“Long Term Storage Mode”) ami annyit tesz, hogy a motor önállóan alacsony áramfogyasztási módra kapcsol át, ezzel is javítva az akkumulátor csomag hosszú távú túlélési esélyeit.

Nemcsak technikai, hanem dizájn újítások is várhatóak a jövő év elején, mind dizájn, mind mintázat terén.

A Zero FX és FXS Dune és Rhino Grey színekben is elérhetővé válik, a Zero S és SR kap egy Jet Black és Black Metallic nevű fényezést, a Zero DS és DSR pedig hangzatos Sandstone és Caldera Metallic színekkel bővíti a kínálatát.

Angliában már most is elérhetőek az új modellvariációk, s mint a ZERO elektromos motorkerékpárok Magyarországi forgalmazójánál, a Motopartsshop kínálatában is nemsokára megtalálhatóak lesznek!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending