Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ausztrál Stoner-láz: jön a replika Fireblade

Honda CBR1000RR különkiadás Casey Stoner tiszteletére – pedig még el sem kezdődött a szezon…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Még nem is vette kezdetét a várva-várt GP-idény, az ausztrálok máris kihozták maguknak a Stoner replika Honda CBR1000RR-t. Szerintünk egy Rossi-replika bolognai csodára sem kell már sokat várni…

Az ausztrálok és a Stoner-szurkolók nagyon bizakodóak az idei MotoGP szezonnal kapcsolatban. Ez annyit jelent, hogy világbajnoki címet várnak a Hondára visszanyergelő ex-ducatistól. Optimizmusuk egyáltalán nem alaptalan, hiszen az időeredményeket tekintve a február eleji három napos királykategóriás teszten kétszer a második, egyszer pedig az első helyen végzett a “kengurus” versenyző.

A Honda ausztrál képviselete is megelőlegezi a bizalmat tehetséges honfitársuknak, hiszen hazai piacukon megjelentetnek egy Stoner-féle speciális kiadást a repsolos CBR1000RR-ből. Limitált szériáról van szó, csak 170 darab sorszámozott példány készül belőle a kenguruk földjére. Természetesen ennek mindegyikén szerepel a versenyző – ausztrál nemzeti lobogóba bújtatott – #27-es rajtszáma, neve a plexin, valamint az üléstakarón ott virít Casey aláírása is – a büszke HRC-logóval egyetemben. Sajnos hazánkban nem tolhatsz ki a Honda-szalonokból ilyet, 16 ezer kilométert utaztatni pedig nem nagyon érné meg a Fireblade Stoner SE-t. Viszont ha megvásárolod az opcionális üléstakarót és csináltatsz egy dekorossal pár jó matricát, akkor Te is érezheted úgy, hogy egy Stoner-replika vár a garázsban – az aláírást már nehezebb lesz beszerezni. Az ausziak várhatóan február végétől vásárolhatják meg kedvencük replikáját, nagyjából az itthonival megegyező Fireblade-árfolyamon. Magyarországon 3.798. 000 forintot kérnek az ezres CBR-ért, a Repsol fényezés felára 30.000Ft, ha pedig ABS-t is szeretnél, az további 200.000-rel könnyíti a pénztárcádat.


Még a MotoGP idény kezdete előtt kapható lesz a Stoner-féle Fireblade – Ausztráliában

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending