Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Akciók

Augusztusi akciók a SHOX-ban

Forma csizma vásár és Factory bőrdzseki kedvezmény

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Jó lenne végre egy motoros csizma, ami pont a lábadra illik? Szeretnél egy helyen számtalan típus, szín és méret közül válogatni? Sőt mi több, akciós áron fizetnél a kasszánál? Akkor most figyelj…

A Szentendrei úti motorosboltban augusztus 2-től Forma csizma vásárt tartanak, ahol a kényelmes, “emlékező hab” talppal ellátott olasz lábbeliket, apró szépséghibáik miatt, igazán barátinak mondható áron, akár 50 százalékkal olcsóbban is megveheted!

Most nagyon pici és nagyon nagy méretek is vannak, így a törékeny csajsziktól az erős alkatú srácokig mindenki talál magára valót felesleges rohangálás, keresgélés nélkül.

Sokféle típust megtalálsz, de a készlet korlátozott, egy-egy típusból csak néhány pár van. A szépséghibák pedig többségében mindössze apró karcolásokat, ragasztó pöttyöket jelentenek. A legtöbb csizmán szinte észre sem lehet venni őket.


“Irregular” motoros csizmák: a Forma minden évben egy tételben értékesíti azokat a termékeit, amelyek ugyan nem selejtesek, de valamiért nem felelnek meg a saját maguk számára támasztott magas minőségi követelményeknek – ezeket vásárolhatod most meg, akár féláron
Ajándékutalvány motoros dzsekihez

Lapozd fel a 2012-es SHOX katalógust (letölthető a shox.hu-ról), hiszen augusztus 6. és 11. között válthatod be 5000 forintértékű ajándékutalványodat, amivel most 45 900 Ft helyett 40 900 Ft-ért lehet tiéd a Factory motoros bőrdzseki! Az ajándékutalványt országszerte beválthatod a SHOX Motoros Áruház viszonteladó partnereinél.

A Factory dzsekiről

Számodra akkor jó egy túra, ha megvan minden kényelmed, és már csak azzal kell foglakoznod, hogy élvezd a lendületes motorozást? Párszor egy évben megfordulsz pályán is, ezért állandó dilemma, hogy milyen öltözetet válassz, ami komfortos, de sportos is?

Ez esetben Factory bőrdzsekit neked tervezték: a legjobb minőségű “top grain” bőrből készült. Ez a legpuhább, legrugalmasabb és egyben a legerősebb rétege a bőrnek, tehát kényelmes és biztonságos. Elfelejtheted a kemény, kellemetlen protektorokat is, mert az SW bioelasztán protektorok hozzáidomulnak a testedhez. Egyáltalán nem nyomnak, de ennek ellenére nagyon hatékonyak.

Forrás: SHOX

SHOX MOTOROS ÁRUHÁZ

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
h-p: 10-18h
sz: 10-14h

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending