Connect with us
just1 mx
Suzuki

Biztonság

Augusztusban gurul útjára az évente megrendezésre kerülő 6. Mentőmotoros Nap

Ha szeretnél egy kellemes napot tölteni a Mentőmotorosokkal és szeretnéd segíteni Alapítványuk működését, írd be a naptáradba: Augusztus 10 – Mentőmotoros Nap!

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Az idén 10 éves Magyar Mentőmotor Alapítvány már szerves része a hazai életmentésnek, motorjaikkal könnyebben és gyorsabban odaérnek egy balesethez, s így hamarabb megkezdhetik a sérült(ek) ellátását.

A már hatodik éve hagyományosan megrendezett Mentőmotoros Nap újra augusztus második szombatjára esik, s bár ez most munkanap, biztos vagyok benne, hogy mindenki örömmel vesz ki érte egy szabadnapot.

A közös motorozás ezúttal is a Hősök teréről, 08:00 órakor indul, itt kell regisztrálni és kifizetni a csekély, mindössze 1000 forintos részvételi díjat, egyúttal átvenni az idei matricát és igény szerint a becsületkasszás ebédjegyeket aminek tartalmát ezúttal az impozáns Hetényi Pincészetben fogyaszthatnak el. A tombola várhatóan idén is értékes nyereményeket rejt, ezeket három “megállóhelyen” lehet megvásárolni.
A szombati munkanap ellenére is 200-250 motorra számítanak, ennél többet viszont sajnos nem regisztrálhatnak, így aki jönni szeretne, előre jelezze az erre fenntartott felületen:
http://bit.ly/6mmnap_reg

Csak azokat a jelentkezéseket van lehetőségük elfogadni amik itt beérkeznek, valamint az ebédet is ez alapján tudják megrendelni.

A mentőmotorosokkal és a csapatra vigyázó rendőrökkel, valamint az Országos Polgárszövetség Motoros Tagozatának tagjaival idén Mecseknádasd lesz megcélozva, 80-as átlagtempóval, autópályát kerülve. (A tempó kényelmes teljesíthetőség érdekében így a minimum köbcenti 125.)

Egy rövid Dunaújvárosi Duna-parti pihenő után így alakul a nap programja:

Programok:

– A Mecseknádasdi Önkéntes Tűzoltó Egyesület járműveinek megtekintése
– A 10 éves Mentőmotor Alapítvány járműveinek megtekintése
– Kitelepülők bemutatkozása 13:30-14:00
– Ebéd a regisztrált vendégeknek.
Menü: sertéspörkölt tarhonyával, savanyúsággal
(Az ebéd becsületkasszás, de előzetes regisztrációhoz kötött.)

– 13:00-16:00 Gyermek játszóház: motoros színezők, motorhajtogatás.
Ezen belül rajzverseny: Miért jó, ha a doktorbácsi motoron érkezik?

– 14:00-21:00 Lovaskocsizási lehetőség Mecseknádasdon, illetve Mecseknádasd-Óbánya között
– 15:00-18:00 Készségfejlesztő lovas foglalkoztató
– 14:00 SIBERIA koncert
– 16:00 Mentési bemutató a Magyar Mentőmotor Alapítvány és a Mecseknádasdi Önkéntes Tűzoltóegyesület együttműködésével
– 17:00 Tombola sorsolás, Rajzverseny eredményhirdetés

– 18:00 BOEGHOE koncert
– 20:00 Stoni Blues Band koncert

A mentési bemutató ezúttal nem csupán a mentőmotorosok, hanem a tűzoltók munkáját is megvillantja (egy kis meglepetés is várható lesz).

Bár a hazaút egyéni, a helyszínen – rendezvényünktől függetlenül – pénteki és vasárnapi programokra és családi programokra is készülnek, így külön lehetőség van azok számára is akik egy kellemes hétvégi kikapcsolódásra vágynak e gyönyörű környezetben, s a környéken szállást foglalnának. Ebben természetesen segítségetekre lehetünk (Figyelem, a reg. lapon található szállás miatti érdeklődés nem számít szállásfoglalásnak!).

Mivel az Alapítványnak az 1%-os támogatás mellett a Mentőmotoros Napon beérkezett felajánlások, tombolavásárlások összege a második fő bevétele, hálásan megköszönnék azoknak a cégeknek akik szeretnének a tombolanyeremény felajánlást tenni.

Tegyük emlékezetessé a Mentőmotorososok 10. szülinapját, csatlakozzatok, és motorozzatok velünk!

Promóvideó: Fábián Balázs
Tavalyi fényképek fotósa: Máthé Gergő

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending