Csatlakozz hozzánk

Hírek

Augusztus 1-én újjáéled a hazai salakmotorsport

Salakmotorverseny augusztus 1-én Debrecenben hazai és külföldi sztárokkal.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

„Nem showműsort, hanem kőkemény versenyt akarunk!”

Többek között ez a mondat is elhangzott ifjabb Adorján Zoltán szájából azon a hétfő délutáni sajtótájékoztatón, amely az augusztus elsejei salakmotorversenyt volt hivatott promotálni. A tájékoztatón a salakos legendák – Adorján, Tihanyi Sándor – mellett helyet foglalt a fiatal Tabaka József és a DVSC-TEVA labdarúgója, Bernáth Csaba is. Utóbbi elmondta, ha csak teheti, gyerekkora óta ott van minden speedway-viadalon, és a maga szerény eszközeivel igyekszik mindenben támogatni ezt a remek sportágat. 

Magáról a versenyről azt kell tudni, hogy a magyar „krémet” felvonultató Adorján Racing a világsztárokat – Alessandro Milanese, Jesper B. Monberg, stb. – tömörítő Armando Castagna Team-mel csap össze. A szervezők nem titkolt célja az, hogy húsz év után újra megtöltsék a Gázvezeték úti stadiont.

„Azért döntöttünk az 1500 forintos helyszíni jegyár mellett, mert azt szeretnénk, ha a kevésbé tehetősek is eljönnének, ráadadásul a tíz év alatti gyermekek ingyen tekinthetik meg a találkozót. Hétfőtől már megvásárolhatók elővételben a beugrók, 1200 forint ellenében

– tette hozzá ifjabb Adorján.

További információk a www.speedway.hu oldalon.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending