Csatlakozz hozzánk

Hírek

Átváltozás: Triumph Daytona 675

Ősszel mutatkozhat be a soros háromhengeres sportgép átszabott változata.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Fotó: Motorcycle News

A Triumph gyár közelében kapták lencse-, pontosabban mobiltelefonvégre a Daytona 675 új változatát. A formaterv biztosan sokat változik, a műszaki tartalom valószínűleg kevesebbet.

Az angol Motorcycle News (MCN) egyik olvasója a Triumph hinckley-i központja közelében futott össze az új Daytona 675 egyik tesztpéldányával, s mobiltelefonjával sikerült három képet készítenie a motorról. Persze az is lehet, hogy tudatos kiszivárogtatásról van szó, s valójában a gyár egyik alkalmazottja kattintgatott a telefonnal, előre megbeszélt menetrend szerint.

A képek alapján úgy tűnik, hogy az angolok nem készítettek teljesen új modellt. Az egyértelmű, hogy a formaterv változik: más lesz a fejidom, a fényszórók (középen nappali menetfénnyel kiegészítve), az oldalsó burkolatok, a faridom és a hátsó lámpa is, a kipufogó pedig az ülés alól leköltözik jobb oldalra, a lengőkar mellé.

 

A váz és a futómű ugyanolyannak néz ki, mint a jelenleg is kapható modellé: az alapkonstrukció valószínűleg változatlan marad, egy kis áthangolás-finomítás persze elképzelhető. A legkevesebbet a soros háromhengeres blokkról lehet tudni: az MCN ezzel kapcsolatban nem rendelkezik semmilyen információval, internetes fórumokon viszont pletykálnak egy 875-ös verzióról. Mi úgy véljük, ha a Triumph készít is nagyobb Daytonát, az nem a 675-ös helyébe, hanem mellé érkezik majd.

 

Az újdonságot várhatóan ősszel, a milánói motorkiállításon mutatják be. Erre utal, hogy egy Triumph-kereskedő szerint már nem is rendelhető a 2011-es modell – írja az MCN.

 

Comments

comments

Trending