Connect with us
Suzuki

Hírek

Átadták a nyeremény ER-6N-t

2009. május 22-én tartották a Kawasaki ER-6n Dizájnverseny Díjátadóját.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

2009. május 22-én tartották a Kawasaki ER-6n Dizájnverseny Díjátadóját.

A díjátadóntartott Sajtótájékoztatón Makranczi Zsolt a Kawasaki magyarországi marketingvezetője elmondta, hogy a Kawasaki a fiatalokat megcélzó új ER-6n-hez egy eddig teljesen szokatlan, újszerű marketing kampányt készített.

A központi oldalon található virtuális fényező műhelyben mindenki saját kedve szerint festhetett át egy ER-6n-t és így megalkothatta saját dizájnját, álmai motorját. Ehhez a modellbevezető kampányhoz 11 európai ország csatlakozott köztük Magyarország is. 

„Már a kezdetektől láttuk, hogy népszerű és sikeres lesz a kampányunk, hiszen már az első naptól kezdődően folyamatosan és nagy számban érkeztek a tervek és szavazatok. Ez be is igazolódott, hiszen a verseny – a résztvevő 11 európai ország közül – Magyarországon lett a legsikeresebb. Nálunk összesen 16.397 dizájnterv készült, ami az Európában összes elkészült 79.295 tervnek a 21%-a. A szavazók is nálunk voltak a legaktívabbak, mert a 250.410 európai szavazatból Magyarországon 75.642-et adtak le, ami az összes szavazat 31,5%-a. A sikeres verseny, számunkra rendkívül pozitív visszacsatolás a Kawasakival és magával az ER-6n modellünkkel kapcsolatban, és bizakodással tölt el a jelenlegi piaci helyzetben. Bízunk benne, hogy ez a modell ugyanolyan sikeres lesz a magyarországi piacon és piacvezetővé tud válni a saját kategóriájában, mint az előd modellje volt.”

– értékelte a versenyt Makranczi Zsolt.

A díjátadón került kihirdetésre, hogy a Bëlga együttes mely 3 dizájnterv készítőjét jutalmazta a saját dedikált cd-jével, ők a ’Barbi’, ’Dina’, és ’Szamoca’ nevű résztvevők voltak.
Átadták a Kawasaki Motor Europe által a szavazók között kisorsolt három ajándék Kawasaki dzsekit is. A nyertesek: Nagy Balázs (Tourmalet dzseki), Gaál Mónika (Osaka dzseki), Valek Judit (Ginza dzseki). 

Természetesen a nap leginkább várt eseménye a fődíj átadása volt. A győztes tervet a franciaországi OCD műhely dizájnerei váltották valóra, akik megfestették a 23 éves badacsonytomaji tűzoltó, Varga Norbert elképzeléseit. A fiatalember eleinte kereste a szavakat, amikor a nyereményével kapcsolatban kérdezték, de az interjúk végén már boldogan pattant az új Kawája nyergébe egy próbakörre. 
 
Az ünnepélyes átadás után ifj. Ivanics Lajos a Kawasaki Ivanics Márkakereskedés vezetője, mint az esemény házigazdája, vendégül látta a meghívottakat egy motoros bemutatóra és egy bográcsgulyásra. Végezetül a Kawasaki megköszönte mindenkinek a játékban való részvételét és gratulált a győztesnek és a szerencsés nyerteseknek.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending