Csatlakozz hozzánk

Blog

Árverésen Talmácsi brno-i csizmája és kesztyűje

Talma egy makói óvoda megsegítéséért ajánlotta fel brno-i csizmáját és kesztyűjét

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Világbajnok motorosunktól megszokhattuk, hogy szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Érkezett a közelmúltban egy édesapától egy felkérés, melyben árverés céljából személyes tárgyakat kért a versenyzőtől, aki a jó ügy érdekében hezitálás nélkül ajánlotta fel a tavalyi szezon során a brnoi versenyen viselt csizmáját és kesztyűjét, valamint még néhány dedikált pólót.

Péntek délelőtt aztán autóba pattant és személyesen is ellátogatott a makói Újvárosi Óvoda Petőfi parki intézményébe. Talmát már a település határában lévő csárda parkolójában várták a helyi és környékbeki motorosok, a Marosparti Veterán Autós-Motoros Sportegyesület tagjai, ahonnét rendőri felvezetéssel érkezett meg a kis csapat az óvodához. A kiscsoportosok készültek Talmának egy rövid műsorral, sőt külön rajzokkal is megajándékozták őt, aki természetesen mindezt viszonozta, hisz ő sem érkezett üres kézzel. Az árverésre szánt ereklyék mellett apróbb ajándékokkal kedveskedett a gyerekeknek, többek között kulcstartó, baseball sapka, valamint a Henkel Magyarország Kft. jóvoltából minden gyerkőc kapott egy-egy Vademecum fogkrémet. Az ajándékok átadása után következett egy közös ebéd az ovisokkal, ahol a menü gulyásleves és tejberizs volt. A mozgalmas délelőtt és a finom ebéd után az ovisok lefeküdtek pihenni, míg Talmácsi Gábor kiosztott még néhány autogramot, majd autóba ült és Budapest felé vette az irányt.


Talmát nagy örömmel fogadták a makói gyerekek…


…akik egy kis műsorral is készültek

Az óvoda megsegítésére szervezett jótékonysági akció honlapja – ahol a felajánlott tárgyakra lehet majd hamarosan licitálni – a következő: www.nyujtsdakezed.hu

“Örülök, hogy én is hozzájárulhattam egy ilyen nemes ügyhöz. Nagyon jó érzés volt ismét megtapasztalni az emberek szeretetét, kedvességét és ezúton is köszönöm Hepp Attiláné óvodavezető és Harangozó Attila szervező vendégszeretetét, akik minden részletre odafigyeltek. A gyerekek nagyon ügyesek voltak, jó volt kicsit újra gyereknek lenni. Remélem, hogy az árverés eredményes és jövedelmező lesz majd az óvoda számára és sikerül megvalósítaniuk a kitűzött terveket a befolyt összegből” – nyilatkozta Talmácsi Gábor.


Talmát a műsor végén megrohamozta az ifjúság…


…és persze az öreg motorosok is

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending