Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Ár-érték bajnok RST motoros felszerelések a hazai piacon

Angliában nem véletlenül ekkora sztár, mivel az RST motoros felszerelések ott is jó áron, jó minőségben nagyon nagy számban eladhatóak.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

…és ez a kulcs, ezeknek az RST motoros felszereléseknek az a titka, hogy jó minőséget, jó szabással, jó áron tudnak kínálni.

Ha nem ismered ezt a márkát, akkor vagy nem nézed a gyorsasági motorveresenyeket, vagy megelégszel a telesz@art búvárruha kinézetű no name cuccokkal. Ha viszont szeretnéd megismerni, akkor ajánljuk figyelmetekbe a gyári honlapot ahol minden terméket megtaláltok. Egyelőre a 2020-as kollekció látható itt http://rst-moto.com, de mi már láttuk a 2021-est és meglepődve vettük észre, hogy milyen jó cuccai vannak ennek az RST-nek. Ezért azonnal rendeltünk is egy kis mintakollekciót, hogy a minőséget ellenőrizni tudjátok Ti is a motorosboltunkban.

Nem szeretnénk nem hivatalos infokat elárulni, de úgy néz ki, hogy az In&Motion légzsákrendszerrel összeállva nagyon komoly légzsákos kollekció érkezik jövőre. Lesz GPS adatok alapján aktiválódó textil és bőr motoroskabát, egyrészes bőrruha és mellény is kb. féláron a konkurenciához képest. Ezekből előrendelni kell, mert viszonylag kevés készül belőle. Nem fog ott lógni minden motorosboltban, ezért ha ilyesmiben gondolkodtok, kérünk időben gyertek be és kiderítjük melyik lenne jó, amit természetesen meg is tudunk rendelni.

Rengetegen kerestetek már ilyen légzsákos cuccokat nálunk, ezért utána néztünk melyik lenne a hazai piacon a leginkább eladható. Az RST-re esett a választásunk, mert több szempontból is jó választás ez a márka. Budapesten csak a nálunk MotoPartsShop-ban találkozhattok vele, ha szeretnétek megnézni/felpróbálni, akkor a 1026. Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 17-21-ben találjátok az RST motoros felszereléseket.

Néhány 2020-as termék fotóit meg tudjuk mutatni itt a cikkben is, de a teljes katalógust innen tudjátok letölteni: https://www.rst-moto.com/media/wysiwyg/rst-catalogue-2020-international.pdf

A KEDVENCEINK:

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending