Connect with us
Suzuki

Akciók

Áprilisi Öhlins akció

Szezonkezdő akció: Öhlins villarugók és teleszkópolajok – azaz első futómű karbantartás – kedvezményes áron, hogy minőségibb motorozásban lehessen részed! Mert a futómű is törődést igényel…

Published

on

ohlins aprilisi akcio
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Motorunk felfüggesztése olyan, akár egy élsportoló: minden egyes kilométeren több mint százszor nyomódnak össze a rugók, ami még a hétköznapi felhasználás során is “sportos” teljesítménynek tekinthető. A villa anyaga és az olaj pillanatok alatt felmelegedik, szelepek nyílnak…a futómű elemei – folyamatosan – óriási igénybevételnek vannak kitéve. Ezért fontos, hogy minden rendben, “jó formában” legyen a villánkban, és akkor ezen nem múlik az élvezetes, minőségi motorozásunk (és a biztonságunk).

Ennek érdekében az első villát – akárcsak a fékfolyadékot – javasolt kétévente vagy 10.000 kilométerenként karban tartani, olajat cserélni – hogy minden alkatrész tökéletes szinkronban legyen egymással. Megérkezett a (pálya)szezon, ezért a Zenith Racing, az Öhlins hivatalos hazai képviselete akcióval kedveskedik mind a pálya, mind az igényes utcai motorosok számára: április 30-áig kedvezményesen szervizelik vagy tuningolják az első futóművedet! Ugyanis akciósak az Öhlins villarugók és a villaolajak (minden első rugó – párban értendő – és 1 liter villaolaj 35.000Ft). Minden részletet elárulnak, ha felkeresed őket az alábbi elérhetőségeken:

Cím: Alsónémedi, Haraszti út 9/a.
Mobil: +36 (70) 419-5038
E-mail: zoltan@zenithracing.hu
Web: www.zenithracing.eu
(ezen a honlapon megtalálod a teljes motor típus
listát)
A Zenith Racing Kft. jelenleg kizárólag az Öhlins termékeket forgalmazza

Mikor volt a motorod futóműve utoljára karbantartva? Most itt a lehetőség, hogy két legyet üss egy csapásra: szerviz és fejlesztés egyben!

Az élvezetes kanyarvadászat záloga a kiválóan működő futómű…

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending