Csatlakozz hozzánk

Hírek

Aprilia Tuono V4: újabb képek

Ezúttal egy misanói pályanapon kukkolták a pucér olaszt.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Úgy tűnik, az Aprilia számára nagyon fontos modell lesz az új, V4-es blokkal szerelt Tuono. Mi mással lehetne magyarázni, hogy a noaleiek folyamatosan motoros nyíltnapokon tesztelik a gépet, csak arra várva, hogy valaki lefényképezze és közzétegye a képeket?

Ha ez a kívánságuk, ám legyen, nem mondunk rá nemet, ahogyan az olasz Motociclismo sem tette. A neves motoros magazin honlapjára nemrég kerültek fel ezek a fotók, amelyeken egy csupasz RSV4 és vélhetően ugyanaz a pilóta látható (ruha és sisak megegyezik), mint a korábbi lesifotón, amelyet mi is bemutattunk nektek. Csupán a helyszín változott, ezúttal nem Mugellóban, hanem egy misanói motoros napon körözött az Aprilia tesztelője.

A képek alapján elképzelhető, hogy a V4-es Tuonóból is készül majd egy komolyabban felszerelt Factory és egy egyszerűbb R változat. Erre utal, hogy a Mugellóban látott motor aranysárga Öhlins teleszkópokkal volt felszerelve, a Misanóban lekapott példányt viszont egyszerűbb első felfüggesztéssel látták el. Talán ezek azok a bizonyos Showák, amelyek az RSV4 olcsóbb, R változatára is kerülnek majd. Szerintünk az apró fejidom sem teljesen egyforma a két gépen, de egyébként úgy tűnik, hogy nem a végleges lámpatestet, csak egy ideiglenesen odabiggyesztett fényszórót és légterelőt látunk. A mostani fotókról az is kiderül, hogy a Tuono valószínűleg fémszínű kipufogódobot kap, ellentétben az idomos verzió sötétszürkés-feketés kidörrentőjével.

Várjuk a folytatást, az biztos, hogy a V4-es naked különlegesség lesz a piacon. A Hungaroringen hamarosan folytatódnak a Motoros Napok, járjatok nyitott szemmel, hátha felénk is ellátogat az Aprilia tesztcsapata.

Tesztelés közben: Aprilia Tuono V4

{kl_php}include(“dealer/aprilia.php”);{/kl_php}

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending