Csatlakozz hozzánk

Blog

Aprilia Racing, akkor és most

Az Aprilia múltja és jelene a versenypályákon, hat percben

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ahogy mondani szokták, csupán a véletlen műve, hogy rövid időn belül több apriliás olvasni/látnivalóval is ellátunk benneteket – az oroszlánosok jövőbeni újdonságairól szóló cikkünk után ezúttal egy kicsit a múltba utazunk vissza, mégpedig egy kisfilm formájában.

A videót a noalei cég készítette nemrégiben azzal a céllal, hogy belesűrítse mindazt a szellemiséget, amit a márka képvisel számukra –  hat perc, mely a “hőskortól” egészen a közelmúltig vezeti végig a nézőt.  Nem kell hozzá Aprilia-fannak lenni hogy elmondhassuk, a videó igencsak megkapóra sikeredett.

Számtalan képet és régebbi felvételt tartalmaz a csapat ridereiről, beleértve Valentino Rossit, Marco Simoncellit, Max Biaggit, Alessandro Gramignit, Roberto Locatellit, Loris Capirossit, Marco Melandrit, Manuel Poggialit, vagy Jorge Lorenzót. És ez csak pár versenyző azok közül, akik oszlopos tagjai (voltak) az olasz márka életének.

A rövidfilm elején hallható narráció természetesen a cég anyanyelvén, olaszul szól, de hogy teljes legyen az élmény, íme a szövege magyarul:

“Az Aprilia Racing a mi iskolánk, a hely, ahol a lélek és a szenvedély találkozik, kutatva az értelmet. Itt tanultuk meg, hogy kövessük az intuícióinkat, hogy folyton keressük az új kihívásokat és sikereket. Az Aprilia Racingben a versenyzés legfontosabb nevei születtek meg, és emelkedtek be a modern versenyek történelmébe. Velük éltünk át vágyakat, nehézségeket és győzelmeket, és segítettük őket abban, hogy megírhassák a versenyek világának legszebb lapjait. Számos gondolat csupán egy lélegzet, azonban csak egyetlen egy az, amiért a szívünk dobban”

Aprilia Racing, múlt és jelen

Többek között Marco Simoncelli is kivette a részét a honfitárs gyártó sikereiből…

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending