Csatlakozz hozzánk

Hírek

Antonio Banderas BMW-zik Budapesten

Jeremy Irons is visszatér hazánkba, újra egy R1200GS-t fog hajtani

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az Evita és a Desperado c. filmsikerek csillaga, a spanyol színész-rendező Antonio Banderas mellett a Vasálarcos és a Die Hard mozik sztárja, Jeremy Irons is BMW-t használ Magyarországon.

Márciusi látogatása után ismét Budapesten forgat a világhírű színész, Antonio Banderas. A spanyol művész magyarországi munkáját a BMW Magyarország, csakúgy, mint tavasszal, egy BMW 7-es luxuslimuzin használatával támogatja.

Banderas mellett egy másik világsztár, Jeremy Irons is visszatér Magyarországra: az angol színész a BMW motorkerékpárok nagy kedvelőjeként ismét, már harmadszorra egy BMW R 1200 GS típusú motorral közlekedik hazánkban.

Korábban a világhírű tenor, Placido Domingo, az amerikai szoprán énekesnő, Renée Fleming, a Bécsi Állami Operaház volt igazgatója, Ioan Holender, Christoph Eschenbach német karmester és a perui tenorénekes, Juan Diego Florez is BMW 7-es limuzint vagy 5-ös Gran Turismót használtak budapesti látogatásuk alkalmával.

A BMW csoport és magyarországi leányvállalata számára is kiemelt jelentőségű a kultúra: ennek jegyében a BMW az elmúlt évek folyamán itthon is több rendezvényt támogatott, köztük a BMW Német JazzFestet vagy a BMW Art Car kiállítást a Művészetek Palotájában. A bajor autómárka világszerte összesen kilenc operaházzal épített ki együttműködést, emellett a díjnyertes, ingyenes városi előadásokat tartó müncheni Oper für Allét és a London Symphony Orchestrát is hosszú távon támogatják.


A Borgias-t hazánkban forgató Irons tavaly ezzel az R1200GS Triple Blackkel kirándulgatott Magyarországon

Forrás: BMW

Comments

comments

Trending