Csatlakozz hozzánk

Blog

Andretti – játék

Ettől a pillanattól még egy nyereményjátékkal bővülünk, játszatok velünk!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ettől a pillanattól még egy nyereményjátékkal bővülünk, játszatok velünk!

Mielőtt felfedném, hogy mivel, és mit nyerhettek, szeretnék egy két szót szentelni partnerünknek, a külső Váci úton található Andrettinek. Pár hónapja kezdtek bele a vendéglátásba istenien finom pizzáikkal és szintén zseniális fagylaltjaikkal. Illetve elnézést, az előbb nem voltam teljesen pontos, a szakmában már jó ideje jelen vannak, de eddig alapvetően a vendéglátáshoz szükséges eszközökkel foglalkoztak, és nem azok profi használatával. Nagyon rosszul tették, hogy idáig vártak vele, hiszen túl jó ízektől fosztották meg a népet. Ha nem hiszitek el mennyire, járjatok utána, nem fogtok csalódni.

Az egészben viszont nem ez a különleges, hanem az, hogy igen komoly erőkkel próbálnak nyitni felénk, motorosok felé. Nem titkolt cél, hogy a következő szezonig kihagyhatatlan motoros találkahely legyen az Andretti. Már most is több motoros klub, fórum jár rendszeresen oda találkozni, és persze enni. A sok munka eredményeként gyorsabban terjed a hely híre, mint bármilyen influenza, és ennek megfelelően egyre nő a motorosok száma a vendégek között. Az eddig lezajlott motoros fagyizás (az Andretti minden motorost és utasát meghívta egy nyalásra), és a későbbi pizzaevő verseny után ezentúl is várhatunk több, kifejezetten a két kerék szerelmeseinek szánt eseményt. Időközben nekünk is törzshelyünk lett a pizzázó, innen jött az ötlet, hogy közös játékot kellene indítani..


1047. Budapest, (külső) Váci út 13.

Nem is rágódtunk túl sokáig a dolgon, így ettől a pillanattól kezdve útjára indítjuk Andretti játékunkat, melynek fődíja két darab, 2 személyes meghívó, korlátlan ételfogyasztással!

Ehhez december 10-ig kell helyesen válaszolnotok az alábbi kérdésre, az alábbi szabályok szerint. A két szerencsés nyertest december 13-án sorsolja ki az Andrettiben a Luca napi P.L.F. Kupa győztese.

Az Andretti játék kérdése

Mikor volt az első, meghívásos motoros fagyizás az Andrettiben?

A megfejtéshez nyújt egy kis segítséget az alábbi videó, legyetek figyelmesek! 🙂

A megfejtéseket december 10-ig küldjétek az alábbi címre névvel és telefonszámmal:

jatek@tesztmotor.hu
A levél tárgya legyen: Andretti – játék

Sok szerencsét mindenkinek!
Sorsolás december 13-án az Andrettiben!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending