Csatlakozz hozzánk

Hírek

Amatőr csajok a rajtrácson

A Yamaha superbike csapata esernyős lányokat keres.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Későn ébredtek a Yamaha marketingesei? Már bőven túl vagyunk az idei superbike szezon felén, de csak most jutott eszükbe, hogy az esernyőtartó lányokat ne komoly ügynökségek profi modelljei, hanem amatőr csajok közül válogassák ki. Ez a Miss Yamaha Racing 2009!

Sajnos minden versenyre csak az adott országban élő hölgyek jelentkezhetnek, szóval a mieink – akik, mint tudjuk, a legszebbek – legfeljebb akkor rúghatnak labdába, ha a magyar mellett cseh, német, francia vagy portugál honleányok is. Ezen országok rendeznek még idén WSBK-futamot, illetve ott van Imola is, de az olasz csajok valamiért nem kapnak lehetőséget a rajtrácson való bemutatkozásra.

Jelentkezni a Yamaha Racing honlapján lehet, ahol megnézheted a lányok fotóit, sőt szavazhatsz is rájuk. A zsűri mindegyik versenyre (Brno, Nürburgring, Magny-Cours, Portimao) két hölgyet választ ki, döntésüknél figyelembe veszik a látogatók szavazatait is. Az első két szerencsés az angolok közül került ki, Beckie Jane és Kaleigh Fabien a Donington Parkban rendezett világbajnoki futamon pózolhatott Ben Spies és Tom Sykes oldalán.

Az alkalmi (és csak a versenynapra szóló) hostesskedésért fizetés nem jár a lányoknak, még az utazást és a szállást is maguknak kell állniuk, viszont kapnak a paddockba, a boxutcába és a rajtrácsra érvényes belépőt, ételt-italt a Yamaha sátrában, no meg persze hangvillás göncöket, utóbbiakat csak kölcsönbe.

Hmm, ha gonoszkodni akarnánk, azt mondanánk, a Yamaha így faragta le az SBK-csapat marketingköltségeit. Bizony, a profi hostessek alkalmazása nem olcsó mulatság…

Galéria: lányok, akik yamahás esernyőt akarnak tartani

{kl_php}include(“dealer/yamaha.php”);{/kl_php}

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending