Csatlakozz hozzánk

Hírek

Álmaid túrájának zsűrije

Világsztárok választják ki a szerencséseket, akik az új BMW R1200GS-sel kalandozhatnak

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW október elején hirdette meg a „Ride of your Life” túrát, amely lehetőséget biztosít öt motoros számára, hogy egy elképesztő kaland során öt kontinensen teszteljék az új R 1200 GS túraendúrót.

Az út – amely szinte minden túramotoros álma – Új-Zélandról indul, majd Laoszon, Botswanán, Dél-Afrikán, valamint az Egyesült Államokon áthaladva Münchenben, a BMW World-nél ér véget áprilisban. “A zsűritagok – akik maguk is megszállott motorosok, – azt keresik a pályázókban, amely az R 1200 GS motorkerékpárt is jellemzi: sport, kaland, akció és stílus”

A túraendúró négy jellemzője egyben a szerencséseket kiválasztó zsűri összetételének személyiségét is visszatükrözi. Jutta Kleinschmidt, minden idők egyik legsikeresebb (Dakar)ralimotorosa az R 1200 GS sportos természetét jelképezi. A kalandor Charley Boorman, aki beutazta a Földet – szintén egy R 1200 GS nyergében – a felfedező szerepét testesíti meg, míg a színész Rick Yune akciósztárként szabadidejében is a BMW motorjait választja, mivel saját bevallása szerint elsődleges szempontnak a biztonságot tekinti. Az Oscar díjas Adrian Brody (az alábbi képen) 13 éves kora óta motorozik és mindig az erő és a design megfelelő egyensúlyát keresi.


Amennyiben szeretnél egy életre szóló kaland részese lenni, jelentkezz november 30-ig a www.bmw-motorrad.com/gs címen
Háttérinfó a zsűritagokról

Jutta Kleinschmidt

A motorsport előharcosa 1987-ben, Egyiptomban vett részt első versenyén. 1988-ban egy BMW HPN modellel vett részt a Dakar ralin. 1992-ben egy BMW R 100 GS-sel megnyerte a női ralisok versenyét, majd 2001-ben a világon első nőként a Párizs Dakart. Hat éven át, egészen 1992-ig dolgozott a BMW fejlesztési részlegénél és mialatt megépítette saját motorkerékpárjait újabb és újabb trófeákat szerzett a motorsport világában.

Charley Boorman

Egy rendező és egy kosztümtervező fiaként nem volt kérdéses, hogy Boorman már kisgyermekkorában megjelenik a vásznon. Első alkalommal 1997-ben szerepelt közös filmben Ewan McGregorral, akivel azóta is szoros barátságot ápolnak. 2004-ben együtt indultak motoros túrára, amely Londontól New York-ig tartott és a televízióban is leadták az útról készült filmet. 2007-ben ezt követte egy Skóciától Dél-Afrikáig gyűrűző túra.

Rick Yune

A koreai-amerikai származású Yune olimpiai taekwondo versenyzőként szerzett hírnevet. Később modellként is felfedezték, és első ázsiai-amerikaiként jelent meg a Versace és a Polo kampányokban. 1999-ben kapta első nagy filmszerepét, de az igazi hírnevet a 20. James Bond film hozta meg számára. A „Halj meg máskor”-ban Bond ellenfelét, Zao-t alakította. Szabadidejében Yune számos harcművészetet űz és imádja a sebességet, amelyet a motorok nyújtanak számára.

Forrás: BMW

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending