Csatlakozz hozzánk

Hírek

Állami támogatásra lehet pályázni az elektromos motorvásárlásnál

A pályázat olyan cégeket, illetve magánvállalkozókat támogat, akik elektromos motorokat vásárolnának, így növelve a zöldhullámos kétkerekűek elterjedését. (A támogatott típusokkal frissítve a cikk)

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A pályázatokat június 15-től lehet beadni legkésőbb 2022 június 1-ig, a keretösszeg (Az állami támogatás rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5.000.000.000 forint, azaz ötmilliárd forint.) kimerüléséig az IFKA Elektromobilitási Programok Osztályának weboldalán.
A pályázat saját felelősségre beadható, de támogatói okirat szükséges hozzá.

A Klímavédelmi akciótervhez kapcsolódóan megjelent pályázati kiírás keretében elektromos autó és/vagy elektromos robogó beszerzésére nyújtható támogatásra pályázhat. A támogatás nyújtásának célja elsődlegesen az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása.

Milyen elektromos motorkerékpár felel meg a pályázható elvárásoknak?

Az L1 kategóriájú, tisztán elektromos hajtású kétkerekűek árának 55%-át igényelheti vissza a vevő, HA a motor ára nem éri el az egymillió forintot, viszont legalább 1,4 kW teljesítményű és az akkumulátor kapacitása nagyobb 48 V és 42 Ah-nál.

Úgyhogy az egyik szemünk sír, a másik nevet. Érti, aki érti…, de két robogó mégis megfelel ezeknek a kitételeknek amelyet tőlünk is megrendelhettek, ha élni szeretnétek a támogatás adta lehetőséggel.

Íme a két NIU típus amelyre vonatkozik a kedvezmény:

A NIU MQi+ Sport az MQi széria legújabb darabja, amely a modern stílust ötvözi az okos dizájnnal. Egyszerű használat, legmodernebb felszerelés, ez a NIU MQi+ Sport.

A NIU MQi+Sport a méltán népszerű MQi sorozat nagyobbik testvére. Erősebb (1400W) kefe nélküli Bosch agymotorral, és 48V42Ah kivehető Panasonic lítium-ion akkumulátorral érkezik.

A NIU MQi+ Sport külső méretének, és a nagyobb tengelytávjának köszönhetően akár két személy számára is megoldhatja a városi közlekedést (Magyarországon segédmotoros kerékpáron utas nem szállítható!). Minden okos funkcióval rendelkezik, mint ahogy a többi NIU-tól már megszoktuk. MQi+Sport akár 75 km-t is képes megtenni SPORT fokozatban egy feltöltéssel, és ECO módban akár 130 km-es hatótáv is elérhető vele. Súlya mindössze 68 kg (akkumulátorral együtt), így könnyen kezelhető és szállítható, akár társasházi tárolókba is könnyedén befér.

A NIU MQi+Sport-ot 5 különböző színben rendelheted meg innen. Katt a linkre!

A másik NIU már nem ilyen szép, de azért még erre is vonatkozik a támogatás.

NIU UQIGT PRO

Az UQiGT Pro, a méltán népszerű UQi széria nagyobb ( 14 colos) kerekekkel épült változata. Az 1500W teljesítményű, Bosch kefe nélküli hátsó kerékagymotor meghajtásáról egy darab kivehető, Panasonic lítium-ion 48V 42Ah akkumulátora gondoskodik, melynek súlya mindössze 3,5kg, így bárhol és bármikor akár hátizsákunkban is magunkkal vihetjük, illetve kényelmesen akár az irodában vagy kávézóban is tölthetjük. Végsebessége a törvénynek megfelelően maximum 45km/h(szoftveresen korlátozva), B vagy AM kategóriás jogosítvánnyal már 16 éves kortól vezethető. Tisztán elektromos hatótávja 45km, egy teljes töltési ciklus ( 0->100%) 7 órát vesz igénybe. Az UQiGT Pro az UQi szériától megszokott, három színben elérhető.

NIU UQIGT PRO INTELLIGENS ELEKTROMOS ROBOGÓ

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending