Csatlakozz hozzánk

Blog

Alkoss belépőkért, tervezz dragstert!

Egy dragster rajzzal VIP belépőt nyerhetsz a fergeteges kunmadarasi autós-motoros EB-re!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Kunmadarason minden eddiginél komolyabb szezonnyitó rendezvénnyel készül a Speed Riders MC csapata. Autós és motoros Európa-bajnokság keretein belül kerül sor a mára már hagyománnyá vált Honda Motoros Majálisra. Kis kreativitással – és némi szerencsével – akár ingyen belépőhöz is juthatsz erre a nem mindennapi versenyre.

Többek között 1500 lóerős motort és 8000 lóerős autót is láthatunk (és hallhatunk) majd testközelből, ahogy azt korábbi, a Közönség kategóriát bemutató írásunkban is olvashattátok. Ezen kívül persze még rengeteg érdekességet, például 15 ország legjobb versenyzőit az EB keretein belül, gyorsulás magyar bajnokit, Stunt OB-t és Toyota Road Service autós prémium versenyt is. No meg – a kunmadarasi rendezvények szokásos velejárójaként – ezernyi meglepetés, több ezernyi motor és több tízezernyi lóerő is benne van a jegyben. Abban a belépőben, amit most akár meg is nyerhetsz – VIP ellátással együtt!

A játék során az a feladat, hogy letölthető üres vonalas rajzokból kiindulva tervezd meg kedvenc dragster autódat és/vagy dragbike-odat. A cél, hogy látványra egy dögös gépet hozz létre, amelyet akár élőben is szívesen látnál. A technika lehet szabadkezű (nyomtat, rajzol, szkennel), vagy digitális (grafikai program), a lényeg, hogy jól nézzen ki! A legjobb autó és a legjobb motor tervet külön díjazzák. Egy személy egyszerre pályázhat az autó és a motor tervével is, de akár egy képpel is. A nyeremények: két személyre szóló VIP belépő az április 30. – május 2-a között Kunmadarason megrendezésre kerülő UEM-FIA európabajnoki futamokra!

Az elkészült alkotásokat a Kunmadaras Motorsport honlapján, a pályázat beküldése címszó alatt lehet elküldeni, ill. a rajzokhoz szükséges grafikai alapok is itt találhatók.

Mindenképp érdemes szabadjára engedni a fantáziádat és benevezni a műveddel, hiszen ha szerencséd (és egy kis kézügyességed) van, nem kevés pénzt spórolsz meg – és még annál is több élménnyel leszel gazdagabb. Igaz, Kunmadáron nem szálltak el a jegyárak, a lóerők annál inkább! – ahogy a Speed Riders MC-s srácok mondanák. Tehát ha véletlenül nem nyersz, akkor is érdemes kifizetni a (3 éve változatlan!) jegyárakat, amelyek a következőképp alakulnak:

Belépődíjak:
április 29. (csütörtök): ingyenes
április 30. (péntek): 2.000 Ft (10 EUR)
május 1. (szombat): 2.500 Ft (15 EUR)
május 2. (vasárnap): 2.500 Ft (15 EUR)
Egész hétvégére: 5.000 Ft (25 EUR)
16 év alatt ingyenes!


“Kunmadár 2010-ben is Haza Vár!”

Nem árt időben megvenni a jegyet, mivel a szervezők 40 ezer darab ingyen jegyet osztottak szét a környék középiskoláiban! Lesz miről beszélniük a tízórai szünetben,  hiszen kuriózum autók (TopFuel, TopMethanol FunnyCar, TopMethanol Dragster, Promode, Street kategóriákban) és motorok ( ProStock, Supertwin TopFuel, FunnyBike, TopFuel) egész sorát láthatják versenyezni. Mindezt látványos streetfighter show-k színesítik majd – természetesen Hadnagy Józsi tradíconális kommentálásában. Nos, ahogy Egri Péter mondta a Made In Hungaria c. filmben: “Idén egész pörgős a majális!


Dragbike-os berkekben Európa szerte Kunmadarast emlegetik
Májusi előzetes – mi vár rátok/ránk…

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending