Connect with us
Suzuki

Hírek

Alen: kezd összeállni a jövő évem

Új szponzor, és nemsokára új versenymotor a háznál: a cél a top10 a ‘stock1000-ben

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Úgy tűnik – az idei esztendőben a Superbike vb Superstock 1000-es sorozatában a 16. helyen végző – Győrfi Alen számára lassan kezd összeállni a 2013-as szezon. A versenyző a fizikai felkészülés közepén jár, és úgy tűnik, a menedzsmentje sem tétlenkedik: újabb támogató csatlakozott Alen szponzoraihoz, akinek segítségével jelentős kedvezménnyel juthat hozzá a jövő évi versenygépéhez.

Már javában készül harmadik szezonjára Győrfi Alen. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője rendszeresen fut, konditeremben, valamint crossmotorozással készül a jövő évadra. A 22 éves motoros mindenképpen szeretne a legjobb tíz közé kerülni összetettben a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában, és ehhez nagy segítséget nyújthat számára legújabb támogatója, a Motorfleet.

„Mint tudják rólunk, mi egy fiatal, dinamikus és innovatív motoros csapat vagyunk, akik mindig felfigyelnek, ha új és érdekes hírrel találkoznak a magyar piacon. Alen az eredményeivel kivívta a média és a cégünk figyelmét, és úgy véljük, tehetségével még nagyon sokra viheti. Éppen ezért ajánlottuk fel neki az úgynevezett Motorfleet-szolgáltatásunkat, aminek segítségével akár a 2013-as versenymotorjának üzemeltetési költsége a felére csökkenhet” – jelentette ki Pálos György, a cég ügyvezetője.

Mint arról már beszámoltunk, Alen jövőre már nem Hondával vág neki a bajnoki szezonnak, így az új szponzor segítségével akár egy igen versenyképes motort is vásárolhat, vagy bérelhet magának.

„Nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Ezúttal egy olyan újabb támogató állt mellénk, akinek a segítségével talán megvalósíthatom az álmom. Mindenesetre ez az eset is azt jelzi, hogy a csapatunk jó úton jár, és egyre többen bíznak bennünk. Remélem, hogy már a jövő évi eredményeimmel viszonozni tudom azt a segítséget, amit nyújtanak” – fogalmazott Győrfi Alen.


Alen jövőre már biztosan nem Hondával versenyez – kérdés, hogy mennyire ütőképes versenygépet sikerül majd vásárolniuk


“Újabb támogató állt mellénk, akinek a segítségével talán megvalósíthatom az álmom”

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending