Csatlakozz hozzánk

Hírek

Alen: jól sikerültek a próbák, kezdődhet az előadás!

“Imolában mindent megteszek azért, hogy megszerezzem az első pontjaimat”

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ettől a héttől kezdve szétválik a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team csapatának a felkészülése. A Superstock 1000-es világbajnoki sorozatban induló Győrfi Alen ugyanis a hétvégén Imolában elkezdi a 2012-es bajnoki szezont, addig az Alpok-Adria Bajnokság 125 GP sorozatának esélyese, Gyutai Adrián és Kis Viktória a hétvégén, a Hungexpo területén rendezendő Motorshow-n találkozik a motorozás szerelmeseivel. Alen és Adrián újabb teszteken van túl, mindketten úgy érzik, nemcsak ők, hanem a versenygépük is felkészülve várja a szezont.

Már nincs egy hét a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának rajtjáig (Imola – április 1.), éppen ezért a gárda élversenyzője, Győrfi Alen minden időt kihasznált arra, hogy tesztelhesse Hondáját. Csapattársával, az Alpok-Adriára  készülő Gyutai Adriánnal (első futam Slovakia Ring – április 22.) egy-egy napot gyakorolt a Hungaroringen és a Slovakia Ringen.

„Mind a Hungaroringen, mind pedig a Slovakia Ringen rengeteget mentem a pályán, noha elég nagy volt a forgalom. Mindkét alkalommal az volt a feladatom, hogy megtaláljam a minél jobb alapbeállításait a Hondámnak, így a köridőkre most nem figyeltem. Ám ezzel együtt sikerült jónéhány nagyon gyors kört megtennem, és a beállítások terén is megtaláltuk az ideális megoldást. Úgy érzem, a próbák jól sikerültek, jöhet az előadás. Imolában mindent megteszek azért, hogy megszerezzem az első bajnoki pontjaimat a sorozatban” – fogalmazott Győrfi Alen.


Győrfi a régi motorjával és a régi tervekkel vág neki 2012-nek: pontokat szerezne a Hondával

Az AA 125 GP sorozatban induló, és ott az összetett első helyezésre esélyes Gyutai Adrián Honda RS125 gépével nagyon elégedett, és külön örömmel töltötte el, hogy a Slovakia Ringen sikerült megjavítania a tavaly futott legjobb köridejét.

„A Hungaroringen végre kipróbálhattam az idei motoromat, illetve annak új blokkját és új futóművét. Nagyon jól dolgoztak a szerelőim a télen, hisz a blokk szinte tökéletesre sikerült, és a motor végsebessége majdnem 10km/h-val nagyobb, mint tavaly volt, ami ebben a kategóriában rengeteget jelent. Ráadásul a Slovakia Ringen sikerült majdnem egy másodpercet javulnom a tavalyi időmhöz képest, ami nagyon jó, főleg annak ismeretében, hogy ezt az időt a nap végén, használt gumikkal sikerült elérnem. A jól sikerült fizikai felkészülés után úgy vélem, mind bennem, mind a motorban benne van a jó eredmény lehetősége” – jelentette ki Gyutai Adrián.


Gyutai Adrián a 125-ösök között bajnokesélyesként várja az Alpok-Adria szezont

A csapat másik két tagja, a szintén az Alpok-Adria és a Magyar Bajnokságban induló Kis Viktória és Nagy Győző – utóbbi Alen főszerelőjeként ott lesz az imolai idénynyitón – a következő teszteken csatlakozik Adriánhoz.

Forrás: MetalCom-Adrenalin H-Moto Team

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending