Csatlakozz hozzánk

Hírek

Alen a Dunlopnak tesztelt

Gyutai Adrián után Győrfi Alenen a sor, hogy kihasználja a gumis világcég nyújtotta lehetőséget, esetleges ugródeszkát

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A mögöttünk álló héten Győrfi Alen, a H-Moto Team pilótája a spanyolországi Albecete versenypályán rótta a köröket, a Dunlop versenyabroncs gyártó vállalat teszt-meghívásának eleget téve. A versenyző felettébb hasznosnak ítélte meg a teszteken tanultakat, és bízik a vállalat további bizalmában, a sikeres együttműködésben.

„A hétfő reggeltől szerda estig tartó gyakorlás alatt több abroncsot, terméket is lehetőségünk volt kipróbálni. A teszten a saját, Yamaha 600 R6 motorommal vettem részt, amelyen idén most ültem először” – mondta el a 2016-os esztendőben Alpok Adria Superstock 600-ban, és a német IDM bajnokság néhány versenyén indulni készülő sportoló.


„Szükség volt a magam és a gép bemotorozására, hiszen hosszú fizikai felkészülés utáni időszak első gyakorlásán rögtön több mint hetven kört teljesítettünk – mindezt az edzésmennyiséget napi szinten, stabilan hoztuk. Sokat dolgoztunk a futómű beállításokon, el kellett találnunk a tesztkörülményeket, amelyek bizony igen változóak voltak. Először eső áztatta aszfalttal kellett megbirkózni, a későbbiekben erős szél bonyolította a dolgunk. Ennek ellenére a betervezett munkát elvégeztük, a beállításainkat megtaláltuk, több Dunlop keveréket pályára vittünk. Az EuroMoto Racing Kft. által biztosított fékbetéteket és váltóelektronikát is kipróbáltuk, ezek szintén nagyszerűen teljesítettek!”


“Eredményesnek mondanám a három nap krónikáját, többek között azért, mert színvonalas és népes olasz, valamint német versenyzőkkel teletűzdelt, nemzetközi mezőnyben mehettünk. Másrészt örülök neki, hogy sikerült – a komoly pályaismerettel rendelkező – Supersport kategóriában német bajnokságban induló versenyzőtársamhoz képest három-négy tizeden belülre kerülnöm. Remélem a Dunlop szakemberei is elégedettek voltak a látottakkal, és ilyen módon is tovább támogatják a szereplésünket” – zárta mondandóját az idén, választott kategóriájában bajnoki címre törő kiskunhalasi fiatalember.

– a DUNLOP robogó- és motorkerékpár-abroncsokat keresd a MotoPartsShopban!

Comments

comments

Trending