Csatlakozz hozzánk

Akciók

Aláöltözők a hidegre

BIKERS, és más aláöltözők, hogy a hideggel ne kelljen többet foglalkozunk

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

BIKERS, és más aláöltözők, hogy a hideggel ne kelljen többet foglalkozunk

Tél van, hideg van, és ilyenkor akárhány réteget veszünk magunkra, beleértve az ilyenkor emlegetett kertajtót is, nem lesz elég. A helyzetet viszont nagyban javítják az aláöltözők, sőt adott esetben meg is szüntetik a didergést. Hozzáteszem nem csak motoron, utcán is, vagy sportolás közben. A cikk annak apropóján készült, hogy nem rég jártunk a Motoroázisban, ahol a kevésbé ismert, de nagyon jó Bikers aláruhákat kapni.

A Bikers kínálatában megtalálható a maszk, a zokni is és több féle komplett ruha. Az alapfunkciót mindegyik tökéletesen ellátja, azaz állandó légkamrát hoz létre a test körül, ami hőszigetelő hatása miatt megtartja a hőt, melegít és azt sem engedi, hogy bele izzadjunk. Ezáltal nagyon komfortos viselet, olyannyira, hogy ha rászokik az ember, még otthon sem veszi le. Plusz tulajdonságként van, amelyik elől windstopper részt is tartalmaz, ami hathatósan véd a menetszéltől. Ez motorozásnál nagyon jól jön, mert a hűvös érzet legnagyobb okozója bizony a fránya szél. Persze ez az alternatív tevékenységek, mint például a kutya sétáltatás során nem bír nagy jelentőséggel. Bár ha nagyon gyorsan fut a kutya a póráz végén…

Egy ruhát mi is elvittünk magunkkal, méghozzá egy kifejezetten női szabású darabot és fel is adtuk egy gyönyörű modellre. Jól látszik, hogy amellett milyen jó szolgálatot tesz az alsó-felső, ráadásul jól is néz ki. Nem mintha látszódna a többi réteg alatt, de ugye hölgyeim ez is nagyon fontos szempont!

A Bikers termékekről még többet a hazai forgalmazónál, a Motoroázisnál tudhattok meg, árak után pedig akár a weboldalukon is informálódhattok: www.motoroazis.hu

Ha már fotóztunk, egy másik márka, a Dainese egyik aláöltözőjét is felvetettük modellünkkel. A Comfort Shirt névre hallgató felső kifejezetten síeléshez készült, ebből kifolyólag a viselője a hideget hírből sem fogja ismerni. Nagy tapasztalata van ebben az olaszoknak, hiszen már régóta képviseltetik magukat a téli sportokhoz szánt technikai ruházatok gyártói között. Ennek a felsőnek az ára 17.100 Ft és a Karasna forgalmazza.

Tavaly is próbáltuk már legyőzni a telet, akkor a Forcefield, Thermoflash, Helly Hansen, Oxford, és a Dainese márkákkal szálltunk harcba. Válasszatok magatoknak ti is egyet, és többé ne törődjetek a mínuszokkal!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending