Connect with us
Suzuki

Blog

Akrapovic – játék – március

Folytatódik a nyereményjáték a márciusi körrel. Ahogy az előző hónapban, most is mindenki kap valamit!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ezennel kihírdetjük a januári nyertest és egyben a februári játékot is. Próbáljatok szerencsét, mert most mindenki nyer!

A Karasnával közös játékunk előző fordulójábam kértünk tőletek négy autómárkát, melyre az Akrapovic gyárt kipufogókat. Nos a következők közül válogathattatok: Audi, BMW, Corvette, Ford, Mini, Nissan, Porsche és a Volkswagen. Mindenki, aki helyesen válaszolt, nyert egy virtuális kupont, ami arra jogosít bennetek, hogy egyszeri alkalommal 15%-os kedvezménnyel tegyétek magatokévá bármelyik  Akrapovic kipufogót. Egy valaki viszont még jobban örülhet, hiszen ő nem 15, hanem 35%-ot kap és emellett egy értékes Akrapovic ajándékcsomaggal is gazdagodhat. Az előző hónap jatékában H.Dánielre kacsintott Fortuna, gratulálunk!

Most viszont jöjjön az újabb, e-havi kérdést, amire újfent a hónap végéig, azaz március 31-ig válaszolhattok. A szerencsés nyertes pedig -a szokásos módon- a következőket zsebelheti be:

– Akrapovic sapka
– Akrapovic póló
– Akrapovic kulcstartó
– egyszeri 35%-os kedvezmény egy Akrapovic kipufogóra a nyertes motorjához

Ez viszont nem minden!
……… Márciusban a következőre vagyun kíváncsiak:

Az Akrapovic több motorra is gyárt kipufogó végként tömítetlen, ám szűkítővel rendelkező titán csővéget, mely a “GP-Series”, avagy a “Megaphone” névre hallgat. A képeken láthatjátok, mire is gondolunk pontosan. Nos, mi az egyik ilyen motorra lennénk kíváncsiak.

A válaszhoz segítségül megint csak az Akrapovic hivatalos honlapját tudjuk ajánlani, ahol előbb-utóbb biztos ráakadtok a megfejtésre. Ezeket a jatek@tesztmotor.hu címre várjuk, tárgyként legyetek szívesek az “Akrapovic-játék”-ot feltüntetni, és a levélbe kérlek írjátok bele a nevetek, telefonszámotok és esetleg azt is, milyen motorral vágtok neki a hamarosan beköszöntő tavasznak.

Játszatok és nyerjetek! Sok szerencsét!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending