Csatlakozz hozzánk

Blog

Akrapovic – játék – március

Folytatódik a nyereményjáték a márciusi körrel. Ahogy az előző hónapban, most is mindenki kap valamit!

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ezennel kihírdetjük a januári nyertest és egyben a februári játékot is. Próbáljatok szerencsét, mert most mindenki nyer!

A Karasnával közös játékunk előző fordulójábam kértünk tőletek négy autómárkát, melyre az Akrapovic gyárt kipufogókat. Nos a következők közül válogathattatok: Audi, BMW, Corvette, Ford, Mini, Nissan, Porsche és a Volkswagen. Mindenki, aki helyesen válaszolt, nyert egy virtuális kupont, ami arra jogosít bennetek, hogy egyszeri alkalommal 15%-os kedvezménnyel tegyétek magatokévá bármelyik  Akrapovic kipufogót. Egy valaki viszont még jobban örülhet, hiszen ő nem 15, hanem 35%-ot kap és emellett egy értékes Akrapovic ajándékcsomaggal is gazdagodhat. Az előző hónap jatékában H.Dánielre kacsintott Fortuna, gratulálunk!

Most viszont jöjjön az újabb, e-havi kérdést, amire újfent a hónap végéig, azaz március 31-ig válaszolhattok. A szerencsés nyertes pedig -a szokásos módon- a következőket zsebelheti be:

– Akrapovic sapka
– Akrapovic póló
– Akrapovic kulcstartó
– egyszeri 35%-os kedvezmény egy Akrapovic kipufogóra a nyertes motorjához

Ez viszont nem minden!
……… Márciusban a következőre vagyun kíváncsiak:

Az Akrapovic több motorra is gyárt kipufogó végként tömítetlen, ám szűkítővel rendelkező titán csővéget, mely a “GP-Series”, avagy a “Megaphone” névre hallgat. A képeken láthatjátok, mire is gondolunk pontosan. Nos, mi az egyik ilyen motorra lennénk kíváncsiak.

A válaszhoz segítségül megint csak az Akrapovic hivatalos honlapját tudjuk ajánlani, ahol előbb-utóbb biztos ráakadtok a megfejtésre. Ezeket a jatek@tesztmotor.hu címre várjuk, tárgyként legyetek szívesek az “Akrapovic-játék”-ot feltüntetni, és a levélbe kérlek írjátok bele a nevetek, telefonszámotok és esetleg azt is, milyen motorral vágtok neki a hamarosan beköszöntő tavasznak.

Játszatok és nyerjetek! Sok szerencsét!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending