Csatlakozz hozzánk

Blog

Akrapovic – játék – február

Ezennel kihírdetjük a januári nyertest na és egyben a februári játékot is. Próbáljatok szerencsét, mert most mindenki nyer!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ezennel kihírdetjük a januári nyertest és egyben a februári játékot is. Próbáljatok szerencsét, mert most mindenki nyer!

A Karasnával közös játékunk előző kérdése az volt, hogy mit szimbolizál az Akrapovic kipufogó márka logója. Nos a helyes megfejtés a skorpió, ugyanis a brand eredeti neve Skorpion volt, mivel a cég alapítója, Igor Akrapovic nevéből az “akrap”, azaz pontosabban az “akrep” szó törökül épp a pókszabású ízeltlábú állatot jelenti.

Nagyon sok helyes megfejtést kaptunk, de csak egy szerencsés nyertest tudunk kisorsolni. Ő pedig nem más, mint a budapesti G. István illetve kedvence, egy BMW K1200R, feltéve ha kihasználják a komoly, 35%-os kedvezményt a hozzá való Akrapovic kipufogóra. Gratuálunk!

Most viszont kihírdetjük az új kérdést, amire a hónap végéig, azaz február 28-ig válaszolhattok. A szerencsés nyertes pedig a következőket zsebelheti be:

– Akrapovic sapka
– Akrapovic póló
– Akrapovic kulcstartó
– egyszeri 35%-os kedvezmény egy Akrapovic kipufogóra a nyertes motorjához

Ez viszont nem minden, ugyanis ezennel mindenki nyer!
Akik helyesen válaszolnak a most következő kérdésre, azoknak egytől egyig jár az egyszeri, 15%-os  kedvezmény bármely Akrapovic kipufogóra, melyet partnerünknél, a Karasnánál tud kiválasztani. A februári feladat a következő:

A szlovén gyár most már nem csak motorkerékpárra, hanem autókra is gyárt kipufogórendszereket. Összesen hét márka típusához kínál kidörrenőt az Akrapovic, ezek közül szeretnénk legalább négyet kapni tőletek.

A válaszhoz segítséget az Akrapovic honlapján találhattok. A megfejtéseket a jatek@tesztmotor.hu címre várjuk, tárgyként “Akrapovic-játék”-ot írjatok, és a levélbe kérlek írjátok bele a nevetek, telefonszámotok és kíváncsiságképp’ esetleg azt is, hogy milyen motorotok van.

Játszatok és nyerjetek! Sok szerencsét!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending