Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Blog

Akrapovic – játék – február

Ezennel kihírdetjük a januári nyertest na és egyben a februári játékot is. Próbáljatok szerencsét, mert most mindenki nyer!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Ezennel kihírdetjük a januári nyertest és egyben a februári játékot is. Próbáljatok szerencsét, mert most mindenki nyer!

A Karasnával közös játékunk előző kérdése az volt, hogy mit szimbolizál az Akrapovic kipufogó márka logója. Nos a helyes megfejtés a skorpió, ugyanis a brand eredeti neve Skorpion volt, mivel a cég alapítója, Igor Akrapovic nevéből az “akrap”, azaz pontosabban az “akrep” szó törökül épp a pókszabású ízeltlábú állatot jelenti.

Nagyon sok helyes megfejtést kaptunk, de csak egy szerencsés nyertest tudunk kisorsolni. Ő pedig nem más, mint a budapesti G. István illetve kedvence, egy BMW K1200R, feltéve ha kihasználják a komoly, 35%-os kedvezményt a hozzá való Akrapovic kipufogóra. Gratuálunk!

Most viszont kihírdetjük az új kérdést, amire a hónap végéig, azaz február 28-ig válaszolhattok. A szerencsés nyertes pedig a következőket zsebelheti be:

– Akrapovic sapka
– Akrapovic póló
– Akrapovic kulcstartó
– egyszeri 35%-os kedvezmény egy Akrapovic kipufogóra a nyertes motorjához

Ez viszont nem minden, ugyanis ezennel mindenki nyer!
Akik helyesen válaszolnak a most következő kérdésre, azoknak egytől egyig jár az egyszeri, 15%-os  kedvezmény bármely Akrapovic kipufogóra, melyet partnerünknél, a Karasnánál tud kiválasztani. A februári feladat a következő:

A szlovén gyár most már nem csak motorkerékpárra, hanem autókra is gyárt kipufogórendszereket. Összesen hét márka típusához kínál kidörrenőt az Akrapovic, ezek közül szeretnénk legalább négyet kapni tőletek.

A válaszhoz segítséget az Akrapovic honlapján találhattok. A megfejtéseket a jatek@tesztmotor.hu címre várjuk, tárgyként “Akrapovic-játék”-ot írjatok, és a levélbe kérlek írjátok bele a nevetek, telefonszámotok és kíváncsiságképp’ esetleg azt is, hogy milyen motorotok van.

Játszatok és nyerjetek! Sok szerencsét!

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending