Csatlakozz hozzánk

Akciók

Akciós aláöltözet a Karasnában

A mostani enyhe telünk még városi motorozásra vagy robogózásra is alkalmas, különösen egy profi alsó és felső aláöltözettel – amit most kedvezményesen kaphatsz meg a Karasna Motorosboltban

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Január 20-a és február 3-a között 30 százalékos kedvezménnyel, 33.900 helyett 23.700 forintért megvásárolhatod meg a Dainese kétrészes álöltözetét. A polypropylene anyagból készült, Completo Kinshasa fantázianevű termék minőségi motoros aláöltöző, amely lélegzik, gyorsan kiszárad, rugalmas és jól bírja a hőmérséklet ingadozást.


A karasnás srácok/lányok ajánlanak továbbá egy nagyon profi, kifejezetten motoros láthatósági mellényt a Dainese-től. A Gilet High Visibility nevű, “tesztmotoros” színű mellény rugalmas betétekkel és hálós béléssel (és belső zsebbel) tarkított, kopás és cseppálló, derékban állítható darab, melynek külsején visszatükröződő betétek és egy zseb is található.

További Karasna hírek

JÁTÉK: Készíts egy fotót, melyen legalább egy Dainese termék látható, küldd el a Karasnának e-mailen (fotoverseny@karasna.hu) január 31-ig, és ha a Te képed tetszik az embereknek a legjobban a Karasna Facebook oldalán, akkor Tied egy Dainese póló!

VIP Card: ezzel a kártyával a Karasna Motorosboltban található összes ruházati és kiegészítő terméket kedvezményesen megvásárolhatod meg – részletek a linken!

Karasna Motorosbolt

cím: 1132 Budapest, Váci út 40.
e-mail: info@karasna.hu
telefon: +36 1 239 4964

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending