Csatlakozz hozzánk

Akciók

Akció: Valter Moto-s motoremelő

Ha nincs legalább egy hátsó motoremelőd, akkor kérj egyet karácsonyra. Ilyenkor, a holtszezonban kell a legjobban!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ha nincs legalább egy hátsó motoremelőd, akkor kérj egyet karácsonyra. Ilyenkor, a holtszezonban kell a legjobban!

Amikor elrakjátok pihenni a motort, valószínűleg rendesen felkészítettétek kedvencetek a téli álomra. Mégis, egy dolgot még a legalaposabbak is el szoktak felejteni, mégpedig az abroncsokkal kapcsolatban. Az okosok azt mondják, hogy nem szerencsés, ha motor teljes súlya huzamosabb ideig ugyanarra a két pontra nehezedik. Állítólag eldeformálódhatnak a gumik. Ezen kívül érdemes odafigyelni azok nyomására is, hiszen ha hűvös helyen tároljuk a vasat, az abroncsokban komolyan összehúzódik a levegő, és ott, ahol a földdel érintkezik, szépen széjjelebb terül. Épp ezek miatt javasoljuk mi is inkább a hátsó és első motor emelőt, mert ilyenkor nem az abroncsokon, hanem a futóművön pihen a kedvenc. Továbbgördítve a gondolatot, rögtön itt egy konkrét, akciós ajánlat a DanGer Bikes-tól.

Szöveg és képek: DanGer Bikes

A Valter Moto gyártmányú „Race” emelők különlegessége, hogy a Superbike világbajnokságon a csapatok legtöbbje ezt használja! Nem csoda, hiszen kifejezetten tartós, masszív darab: acélcsőből készül egy plusz merevítéssel, és 4 darab szilikon keréken gördül. Az olasz gyárban még olyan apróságokra is figyeltek, mint a műanyag koppanásgátló bilincsek az emelő szárán, a dombornyomott Valter Moto plakett, vagy a vastag, kopásálló festés.

Ennek a komoly minőségnek bizony ára van, mégpedig listaáron 29.900 Ft az első és a hátsó egyaránt.
Viszont mostantól egy első-hátsó párat 59.800 Ft helyett 39.900 Ft-ért vihetsz el a DanGer Bikes-ból! Ez testvérek között is több mint 30%-os kedvezmény, érdemes kihasználni, amíg a készlet tart!

(Az akció a raktáron lévő modellekre párban érvényes, a készlet erejéig tart, valamint az akciós emelőkre további kedvezmény nem vehető igénybe!)

Danger Bikes
cím: 1133. Budapest, Tisza u. 18. (Tisza u. – Hegedűs Gy. u. sarok) (TÉRKÉP)
web: info@danger.hu
Tel.: 06-205-DAN-GER (06-205-326-437)

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending