Csatlakozz hozzánk

Hírek

Akció közben a BMW utcai superbike-ja

Fehér-kék-piros: ebben mutat a legjobban az S 1000 RR. Óriásgaléria 28 fotóval!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A BMW újabb sajtófotókat tett közzé első „valódi” sportmotorjáról, az S 1000 RR-ről. A bajorok rengeteg pályázós és utcai akcióképet készítettek, ezekből válogattunk nektek egy nagy csokorral.

Az új fotókon végre megcsodálhatjuk a klasszikus BMW-színekben – fehér, kék, piros – pompázó gépet. Tudjuk, ízlések és pofonok, de szerintünk ez a feláras fényezés áll a legjobban a 193 lóerős, elektronikával telepakolt vadállatnak. A műszaki részletekkel most nem traktálunk benneteket, aki még nem ismeri őket, korábbi bemutatócikkünkben minden információt megtalál, ahogyan a többi színvariáns képeit is.

Ha pedig már kezd kép-túladagolásotok lenni, pihenésképpen nézzétek meg ezt a röpke nyolcperces videót, amelyen a korábbi GP-menő, a BMW jelenlegi tesztpilótája, Jürgen Fuchs hajtja meg keményen az S 1000 RR-t. A helyszín a legendás Nordschleife, a régi Nürburgring, a 20,8 km hosszú Zöld Pokol, amely ember és gép számára egyaránt óriási kihívást jelent.

Jürgen Fuchs és a BMW S1000RR a Zöld Pokolban

Egyre izgatottabban várjuk, mikor próbálhatjuk ki a felemás arcú bajor bestiát. Hátha meghívják a Tesztmotor.hu-t is a nemzetközi sajtóbemutatóra…

Galéria: BMW S 1000 RR

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending