Csatlakozz hozzánk

Akciók

Akció: Dainese dzseki-nadrág

Ha veszel egy Dainese textil vagy bőr kabátot, akkor a hozzá illő nadrágot … kapod.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Nem szeretnénk legendázni a Dainese márkáról, aki motoros, az pontosan tudja mit képvisel az ördögfejet ábrázoló logó. Nem véletlenül, nem muszájból és nem mert nincs más alapon hordjuk mi is az olasz cég termékeit (ha mást láttok rajtunk, akkor az a három eset közül valamelyik 🙂 ), hanem mert meggyőződésünk, hogy ez a legjobb a piacon. A fejlesztés, a minőség, a dizájn, az általa nyújtott védelem, mind-mind a legmagasabb színvonalon áll, prémium márka a javából. Egyetlen egy baja van, még pedig hogy mindezeknek a jó és áhított tulajdonságoknak szépen meg is kérik az árát.

Sokakat tántorít ez el a vásárlástól, főleg ebben az időszakban, amikor minden garas helyét tízszer meg kell gondolni. Ezért is reméljük, hogy kedvetekre lesz a hazai forgalmazó, a Karasna ajánlata, melyben kicsit azért a mi kezünk is benne van.

A képlet egyszerű. Ha vásároltok egy Dainese bőr vagy akár textil dzsekit, a hozzá illő nadrágot már fél áron kapjátok. A “hozzá illő” elméletben azt jelentené, hogy méretben és anyagában közel passzoló, de szerintünk nem lesznek vaskalaposak a karasnások. Azaz -de ezt csak halkan súgjuk- ha nektek csak felső kell, egy ismerősötöknek meg csak alsó, akkor álljatok össze és olcsóbban kijöttök, mint külön-külön.

Az akció érvényesítéséhez viszont szükségetek lesz egy kuponra, amit alább meg is találtok. Töltsétek le, nyomtassátok ki, vágjátok körül és mutassátok be, amikor vásároltok. Reméljük jól hangzik!

ui.: Egyébként ha van ötletetek milyen hasonló, észszerű akció lenne még ennél is jobb (például sisakra, protektorokra, bőrruhára, stb-stb.), amit ti is biztosan igénybe vennétek, akkor a hozzászólásokban írjátok meg és mi megpróbáljuk elintézni nektek! Törjétek a fejetek.. de lehetőleg csak ezen és ne a motoron!

Mielőbbi (tényleg) Tavaszt!


A kupon, amivel fél áron juthattok hozzá a Dainese nadrágotokhoz.
Persze ehhez kell vennetek egy kabátot is.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending