Csatlakozz hozzánk

Hírek

Akartok replika Yamahát nyerni?

Ha jelentkezel, akár a tied is lehet a három világbajnok replika Yamaha egyike

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ha jelentkezel, akár a tied is lehet a három világbajnok replika Yamaha egyike

A 2009-es versenyszezon amellett, hogy feltűnően látványos volt, a Yamaha számára aszfalton és a terepen egyaránt különösen sikeresen zárult. James Stewart hódította el mind az AMA bajnoki, mind a világbajnoki címet Supercross-ban, az MX-GP-t Antonio Cairoli tette zsebre, a World Endurance korona pedig a Yamaha Austria Racing Team fejére szállt, mindez még a szezon elején. A szezon csúcspontjának nemrég lehettünk tanúi, amint megannyi versenysorozatban Yamaha diadalmaskodott: a MotoGP-ben Valentino Rossi, a Superbike Világbajnokságban (WSBK) Ben Spies, a Supersport Világbajnokságban (WSS) pedig Cal Crutchlow.

Fenti sikereink természetesen büszkeséggel töltik el az egész Yamaha családot, és hogy minden szurkolóval és vevőnkkel együtt ünnepelhessünk, a Yamaha egy nagy nemzetközi nyereményjátékot indít, különleges nyereményekkel!

Főnyeremények:

– Egyedi YZF-R1 Valentino Rossi replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Termignoni kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, duplabuborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, karbon kuplungfedél takaró

– Egyedi YZF-R1 Ben Spies replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Akrapovi? kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, duplabuborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, karbon kuplungfedél takaró

– Egyedi YZF-R6 Cal Crutchlow replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Akrapovi? kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, duplabuborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, és számos egyéb karbon blokktakaró

Egyéb nyeremények:

2500 darab különleges, világbajnoki Yamaha póló, melyet Aldo Drudi, Valentino Rossi hires sisak, motor és egyéb grafikáinak tervezője készített (országonként 100)

Nyerje meg világbajnok motorjaink a Yamaha Factory Racing által különleges alkatrészekkel felkészített gyári replikáit! Vegyen részt játékunkban!

Mit kell tennem, hogy részt vegyek a sorsoláson?

Szeretnéd megnyerni világbajnok motorjaink gyönyörű és különleges, a Yamaha versenycsapata által felkészített és versenyalkatrészekkel ellátott másolatát? Nagyon egyszerűen benevezhetsz a sorsolásra!

– Nyomtasd ki a jelentkezési lapot (pdf) és töltsd ki
– Menj el a legközelebbi Yamaha kereskedésbe, és add le
– Látogass el a www.yamaha-racing.com/competition internetes oldalra December 18-án pénteken, hogy lásd szerencsés vagy-e!

A motorok kulcsait már begyűjtötték a Yamahások..
{kl_php}include(“dealer/yamaha.php”);{/kl_php}

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending