Csatlakozz hozzánk

Akciók

Ajándék dobnak ne nézd az árát!

Akrapovic dob, HP karok és lábtartók minden S 1000 RR-hez 507.000,- Ft értékben

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: BMW Magyarország
Fotó:
BMW

Akció, de még milyen: az év végéig minden újonnan vásárolt S 1000 RR-hez bruttó 507.000,- Ft értékű ajándékcsomag jár.

A BMW Motorrad Magyarország 2011 májusától akciót indított a BMW S 1000 RR vásárlók számára. A bajor márka szupersport modelljét választók utcai Akrapovic kipufogódobot és HP kiegészítőkből álló csomagot kapnak ajándékba motorjukhoz.

A 2010-es Superstock-világkupa győztese, a BMW S 1000 RR a márka történetének legerősebb sorozatgyártású motorkerékpárja, amely már gyári állapotában is megfelel a versenypályák kihívásainak. A motorban rejlő teljesítmény az ajándék kiegészítőkkel most még hatékonyabban hozható felszínre. Az utcai használatra tervezett Akrapovic kipufogódob rendelkezik az Európai Unió területén érvényes általános használati engedéllyel, sportos megjelenést kölcsönöz a gépnek és 0,5 kilogrammal könnyebb, mint az eredeti kidörrentő.

A HP kiegészítők minőségükkel és kidolgozottságukkal csábítanak. A csomag egy fékkarból, egy kuplungkarból és egy első lábtartószettből áll. A karok erő hatására felhajlanak, így nem deformálódnak egy esetleges eldőléskor, továbbá több fokozatban állíthatók. A lábtartó rendkívül nagy szilárdságú alumíniumból készült, szintén kibír egy esetleges eldőlést, és a fék- és a kuplungkarhoz hasonlóan több irányban állítható, így biztosít maximális kényelmet motorozás közben.

Az ajándék kiegészítők bruttó értéke 507.000,- Ft, az akció 2011. december 20-ig tart. A részletekről a BMW motorkerékpár-márkakereskedők tudnak felvilágosítást adni.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending